Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris verwelkomt Europese beroemdheden voor de grootse heropening van het iconische vijfsterrenhotel Disneyland

februari 05, 2024 369
Afgelopen weekend kwamen een groot aantal beroemdheden naar Disneyland Paris om de grootse heropening van het Disneyland Hotel te vieren tijdens een vijfsterrenevenement. Acteurs Nicola Coughlan, Virginie Efira, Lucas Bravo en ontwerper Christian Louboutin behoorden tot de vele beroemdheden die de kans kregen om deel te nemen aan een koninklijke ervaring en historische ceremonie.Van vrijdag 2 februari tot en met zondag 4 februari vierde Disneyland®Paris de grootse heropening van zijn iconische hotel in aanwezigheid van verschillende internationale beroemdheden die alles ontdekten wat Disneyland Hotel te bieden heeft – inclusief ongekende gastvrijheid, lekker eten en uniek Disney-entertainment – terwijl Geniet van een meeslepende ervaring geïnspireerd op de koninklijke verhalen van Disney.

Nadat ze de adembenemende lobby van het hotel waren binnengestapt, namen acteurs Virginie Efira, Lucas Bravo, Mélanie Laurent, Ana Girardo, high-end modeontwerper Julien Fournié en zanger Eddy De Pretto koninklijke poses aan naast de prinsessen en prinsen van Walt Disney Animation Studios, Nicola Coughlan , Kevin Janssen poseerde met Mickey Mouse en Minnie Mouse, en enkele beroemdheden namen deel aan de evenementen.

Alle koninklijke gasten werden vervolgens getrakteerd op een betoverd moment, toen de majestueuze lobby veranderde in een magische balzaal waar het “Royal Ball” werd gehouden, speciaal gecreëerd voor het met sterren bezaaide evenement. Voordat de klok middernacht sloeg, gingen Assepoester en Prins Charmant, Sneeuwwitje en haar Prins en Belle en haar Prins de vloer op en dansten op een mengelmoes van Disney-liedjes. Als klap op de vuurpijl namen Mickey Mouse en Minnie Mouse ook deel aan een magisch moment ter ere van Disney-royalty's!

Natacha Rafalski, president van Disneyland Paris, kwam ook aan het woord tijdens dit onvergetelijke weekend en zei: “We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om opnieuw voor te stellen hoe dit iconische monument eruit zou kunnen zien en aanvoelen. We hebben alles van binnenuit opnieuw opgebouwd, en vandaag… zijn we zo trots om deze unieke ervaring met jullie te delen, waarbij we een ongekend niveau van meeslepende verhalen vertellen en gastvrijheid van wereldklasse combineren, dankzij de toewijding van onze geweldige Cast Members en Imagineers.”

Deze sprookjesachtige ceremonie eindigde op de meest magische manier, toen de iconische façade van het Disneyland Hotel tot leven kwam tijdens een unieke projectieshow die exclusief voor de gelegenheid was ontworpen. Met behulp van haar toverstaf nam Fairy Godmother de speciale gasten mee op reis naar het hart van de mooiste Disney-koninklijke verhalen door middel van een montage van geanimeerde momenten ter ere van Disney-animatiefilms zoals Aladdin, Assepoester, Moana en Frozen.

Om de voortreffelijkheid van het hotel nog verder te verbeteren, staat de opening van een derde restaurant gepland in samenwerking met een internationaal gerenommeerde Franse chef-kok.

Meer info van het Disneyland Hotel en boekingen, kijk hier.

Aanvullende informatie

  • Type: Delux
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 05 februari 2024 18:45