Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

Het Disneyland Hotel - de volgende stap in de hotel transformaties

april 28, 2021 784

Nu de verbouwing van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel vrijwel klaar is, kondigt Disneyland Paris een vorstelijke transformatie aan voor het iconische Disneyland Hotel, dat het eerste Disney Hotel zal zijn met een koninklijk thema.


Deze volledige opknapbeurt is de volgende stap in een ambitieus renovatieplan voor alle Disneyland Paris hotels, verdeeld over meerdere jaren en voor een totaal van meer dan 5.700 kamers. Deze transformatie laat zien dat Disneyland Paris zich voortdurend inzet om de gastervaring te verbeteren en de succesformule van de Disney verhalen te gebruiken in haar hotels.


Disneyland Paris hotels zijn meer dan een plek om te overnachten. Ze zijn de beste manier om van het resort te genieten! Naast vele voordelen, waaronder eerder toegang tot het park, gratis pendeldiensten naar het park, een shopping service en zelfs ontmoetingen met Disney figuren, kunnen hotelgasten zich helemaal onderdompelen in de gethematiseerde omgevingen en verhalen zoals nergens anders buiten de parken.

Na de toevoeging van het Cars-thema aan het volledige gerenoveerde Disney’s Hotel Santa Fe en een vergelijkbare update met het thema van Toy Story voor Disney’s Hotel Cheyenne, is het beste voorbeeld van een hoteltransformatie het binnenkort te openen 4-sterren hotel Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Het zal het eerste Disney Hotel ter wereld zijn dat geïnspireerd is door Marvel, waarbij gasten meer dan 350 Marvel kunstwerken van meer dan 110 artiesten van over de hele wereld kunnen ontdekken, hun favoriete Marvel-helden kunnen ontmoeten of zelfs kunnen dineren in de stijl van de Marvel films en strips.


Disneyland Paris gaat verder met haar onderhoudsplan met de transformatie van het Disneyland Hotel, waarmee het vlaggenschip van het resort een nog betere 5-sterren service kan bieden dan voorheen. Het hotel is niet enkele gekend door haar positie aan de ingang van het Disneyland Park, maar ook vanwege haar ongekende service en dat maakt het dan ook een bij de gasten erg geliefd en iconisch hotel.

De elegante Victoriaanse architectuur, die de gasten reeds zien vanaf het eerste moment dat ze aankomen bij het Disneyland Park, zal worden behouden, terwijl de Disney magie zal toenemen. Het Disneyland Hotel zal worden betoverd met een koninklijk thema en wordt hierdoor een echt koninkrijk van vele bekende Disney Prinsessen en Prinsen, van klassiekers zoals Belle en het Beest, Assepoester en Doornroosje, maar ook de recente films als Frozen en Rapunzel worden zeker niet vergeten. De publieke ruimtes worden volledig heringericht, waarbij ze een hulde brengen aan deze geliefde films en hun personages, terwijl de hotelkamers en suites een volledig nieuw thema zullen krijgen, voor een nog intensere beleving. Verwacht een verfijnde en creatieve uitstraling, met magische details die het hele gezin zullen verrassen, zoals alleen Disney dat kan.


“In Disneyland Paris creëren we een betoverende ervaring voor alle leeftijden,” zegt Sylvie Massara, Walt Disney Imagineerig Paris (Design and Show Quality). “Het compleet gerenoveerde Disneyland Hotel zal dat zeker doen, het brengt de gasten in een tijdloze koninklijke atmosfeer. Gasten zullen verwelkomd worden met een unieke verfijning direct bij binnenkomst in de lobby en dat zal doorgaan tot in de kamers en suites met het thema van Disney Prinsessen en Prinsen.

Om te voldoen aan de steeds veranderende behoeftes en verwachtingen van de gasten, zullen zowel de publieke ruimtes als de apparatuur in de kamers worden verbeterd, persoonlijke service zal naar een hoger niveau getild worden door het gebruik van de laatste technologieën, voor nog meer comfort. Gasten zullen profiteren van een ruimere zwembadomgeving en een uitgebreidere spa. Dineren is mogelijk in de geüpdatete restaurants en bars, wat allemaal bijdraagt aan de meest magische ervaring in dit schitterende 5-sterren hotel.


"Wanneer het Disneyland Hotel heropent, zal het de gasten een verbeterde ervaring bieden die zelfs meer waard zal zijn dan de prestigieuze Franse 5-sterren beoordeling,” aldus Tomás Feier, General Manager van het Disneyland Hotel. “We zijn trots om gasten te verwelkomen in ons iconische hotel, waarbij ze een volledig 360°-ervaring zullen beleven, gebaseerd op de kracht van de geliefde Disney sprookjes, met een reeks aan dappere en vriendelijke heldinnen als een centraal thema. Onze loyale gasten verwachten te worden betoverd en verrast, wanneer ze iedere keer weer terugkeren in ons hotel. We zijn er dan ook trots op om met onze uitmuntende service iedere keer opnieuw memorabele momenten te creëren. Een volledige Disneyland Paris-ervaring kan enkel geleverd worden als je verblijft in één van onze thema hotels, en we kunnen niet wachten om opnieuw gasten te mogen verwelkomen in het getransformeerde Disneyland Hotel.”


Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op donderdag 29 april 2021 13:18