Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een episch verblijf in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

augustus 19, 2021 220
Wie is er toe aan een kleine vakantie? Disneyland Paris Ambassadeur Giona Prevete documenteerde zijn eigen heldhaftige "staycation" deze zomer om ons een blik van dichtbij te gunnen in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel.

Van het verkennen van de unieke restaurants tot het aanscherpen van zijn stripboekvaardigheden in de Marvel Design Studio, het was een #DisneyCastLife-weekend dat Giona niet snel zal vergeten.

Afbeelding

En nu kun je op je eigen superheldenmissie gaan in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel in een 360° virtuele tour door het hotel, alsof je er zelf bij bent! Met deze nieuwe virtuele ervaring kunnen onze cast members en gasten het hotel verkennen via meer dan 20 iconische locaties, terwijl ze meer te weten komen over de exclusieve ervaringen die in het hotel te vinden zijn en vele andere leuke weetjes. Gebruik je smartphone, computer of tablet om meer te ontdekken.

Blijf op de hoogte van alles over Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en Disneyland Paris door @DLPAmbassador te volgen. Er gelden bepaalde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en gasten wordt aangeraden om de website van Disneyland Paris te controleren voor de meest actuele informatie.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 19 augustus 2021 17:13