Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Chuck Wagon Café

oktober 07, 2021 470

Yeehaw! Welkom in het Wilde Westen. In Disney’s Hotel Cheyenne kun je je honger stillen bij Chuck Wagon Café. Dit restaurant biedt namelijk een all-you-can-eat formule met een ruime keuze aan echte cowboy-klassiekers.


Het restaurant, wat gevestigd is in het hoofdgebouw, biedt de gasten een ontbijt en diner aan in echte cowboysfeer. De sfeervolle zaal is gedecoreerd met vele voorwerpen die doen terugdenken aan de ruige tijd van het Wilde Westen. Ook zijn er enkele huifkarren terug te vinden in de eetzaal. Het buffetgedeelte doet zich voor als een klein dorpje in de Far West en biedt een uitgebreide keuze aan overheerlijke gerechten die zo op een kampvuur konden zijn bereidt.

Wanneer je in de ochtend voor je vertrek naar de Disney Parken graag een uitgebreid continentaal ontbijt wilt nuttigen, dan ben je bij Chuck Wagon Café op de juiste plaats. Dit all-you-can-eat ontbijt is namelijk voorzien van diverse broodjes, croissants, warme gerechten zoals roerei, melkproducten, cornflakes en meer. Voor ieder staat er wel wat lekkers op het menu. Het ontbijt is vooraf bij het hotelverblijf bij te boeken doormiddel van het toevoegen van één van de maaltijdopties. Indien dit niet gedaan is kun je altijd ter plaatse nog van het ontbijt gebruik maken en betalen bij binnenkomst van het restaurant. Reserveren is niet nodig, echter worden er wel kaartjes met tijden gebruikt om zo goed mogelijk de drukte te verspreiden. Deze kaartjes ontvang je bij het inchecken, wanneer je het ontbijt vooraf hebt bijgeboekt.


In de avond voorziet Chuck Wagon Café alle hongerige cowboys en cowgirls van typisch Amerikaanse gerechten. Zo kun je onbeperkt genieten van spareribs, gepofte aardappelen, chili con carne, geroosterde maiskolven en meer. Je bent in ieder geval verzekerd dat je na een diner in dit all-you-can-eat restaurant niet met honger terug naar je hotelkamer gaat. Het menu beschikt ook over een speciaal kindermenu en enkele vegetarische opties. Dit diner is inbegrepen met maaltijdoptie Plus. Indien je je verjaardag extra feestelijk wilt vieren is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen bij Chuck Wagon Café.

Een diner in Chuck Wagon Café is te reserveren via de officiële Disneyland Paris App of telefonisch via de restaurantreserveringslijn (enkel Frans en Engelstalig). Gezien de populariteit van de Disney restaurants is het aan te raden om zo snel mogelijk vooraf te reserveren om verzekerd te zijn van een plekje in de gewenste restaurants. Reserveren is ongeveer 2 maanden op voorhand al mogelijk. Bekijk het actuele menu voor een overzicht van alle gerechten. Om een indruk te krijgen van de gerechten die geserveerd worden zijn hieronder foto’s terug te vinden. Let wel op dat menu’s en gerechten kunnen worden aangepast in verloop van de tijd.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 07 oktober 2021 16:14