Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Downtown Restaurant

oktober 13, 2021 361

Slinger samen met Spider-Man heen en weer tussen de diverse culinaire wijken van New York, wanneer je dineert in Downtown Restaurant. Hier proef je namelijk specialiteiten uit China Town, maar ook uit de Amerikaanse en Italiaanse keuken.


Dit restaurant herinnert aan de art deco stijl, maar dan in een modern jasje. Als je binnenstapt lijkt het één van de hotspots van New York, welke de muren behangen hebben met vele gesigneerde foto’s van beroemdheden. Echter wanneer je goed kijkt hangt de muur hier vol met de grootste collectie MARVEL schetsen die het hotel bezit.

Iedere ochtend tussen 7 uur en 11 uur kun je terecht voor een uitgebreid all-you-can-eat ontbijt in Downtown Restaurant. Er is een ruime keuze aan broodjes, croissants, beleg, drankjes en ontbijtproducten. Je kunt het ontbijt vooraf bij je verblijf boeken door het toevoegen van één van de maaltijdopties. Daarnaast is het ook mogelijk om ter plaatse het ontbijt te betalen. Voor het ontbijt is het niet nodig apart te reserveren.


's Avonds vind je op het menu van dit all-you-can-eat restaurant een uitgebreide selectie aan internationale gerechten. New York staat bekend om zijn diversiteit aan culturele en culinaire wijken, iets wat je ook terug ziet op het menu. Zo zijn er typische Amerikaanse gerechten, maar daarnaast is er ook een ruime keuze aan Italiaanse gerechten of specialiteiten uit China Town. Zo heb je de mogelijkheid om te beginnen met dim sum, genieten van een heerlijk stuk pinsa en eindigen met een stuk cheesecake. Uiteraard is de keuze helemaal aan jezelf wat je graag voor je op je tafel hebt.

Downtown restaurant heeft voor de kleine gasten speciale kindergerechten op de menukaart staan. Er is eveneens gedacht aan mensen die vegetarisch of veganistisch zijn, zij vinden namelijk hier enkele gerechten die zeker zullen smaken. Wanneer je wat te vieren hebt kun je een speciale verjaardagstaart bestellen. Deze verjaardagstaart heeft een Spider-Man design en is exclusief voor Downtown Restaurant en Manhattan Restaurant in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel.


Een diner in Downtown Restaurant is te reserveren via de officiële Disneyland Paris App of telefonisch via de restaurantreserveringslijn (enkel Frans en Engelstalig). Gezien de populariteit van de Disney restaurants is het aan te raden om zo snel mogelijk vooraf te reserveren om verzekerd te zijn van een plekje in de gewenste restaurants. Reserveren is ongeveer 2 maanden op voorhand al mogelijk. Bekijk het actuele menu voor een overzicht van alle gerechten. Om een indruk te krijgen van de gerechten die geserveerd worden zijn hieronder foto’s terug te vinden. Let wel op dat menu’s en gerechten kunnen worden aangepast in verloop van de tijd.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 13 oktober 2021 15:29