Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Compass Club Lounge

oktober 13, 2021 44407

Index

Ben je gast in de Compass Club van Disney Newport Bay Club? Dan geniet je van een uitgebreid ontbijt, frisdranken, warme dranken en hapjes in de exclusieve Compass Club Lounge. Deze lounge is namelijk enkel toegankelijk voor de Compass Club gasten, waardoor je profiteert van deze extra services.


De Compass Club Lounge is gelegen op de tweede verdieping van het hotel, direct achter de Compass Club Receptie. De ingang van de lounge is direct tegenover de bar Captain’s Quarter. Op vertoon van hun Magic Pass hebben Compass Club gasten toegang tot deze exclusieve lounge. In de ochtend wordt hier het ontbijt geserveerd. In de middag en avond kunnen gasten hun rustmomentje nemen onder het genot van een drankje. Tijdens het vieruurtje staat er ook een assortiment aan kleine snacks klaar voor de gasten.

Het interieur van de Compass Club Lounge is volledig in de maritieme stijl van het hotel. De donkere en warme kleuren geven een knus en gezellig gevoel. De lounge is in drie gedeeltes verdeeld. Het meest linkse gedeelte is een kleine salon met een aantal zitbanken en fauteuils. Voor de kinderen is in dit gedeelte een tv aanwezig. Het middelste gedeelte is een zitgedeelte met tafels en stoellen, omringd door een zitjes met een bank aan de zijkant. De u-vorm van de ruimte en de muur waarop met lichteffecten de zee nagebootst wordt, geeft het gevoel op een cruiseschip te zitten. De rechterzijde van de lounge heeft eveneens een ruimte met tafels en stoelen, maar ook het buffet waar normaliter het ontbijt en vieruurtje staat.

Zoek naar de beste aanbieding voor dit hotel: Disneyland Paris Prijskalender.


Vorige 1/3 Volgende »

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 03 februari 2023 15:40