Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het Halloween Festival is terug van 1 oktober tot 5 november 2023

september 24, 2023 419
Meeslepende decoraties en sfeer, onvergetelijke ontmoetingen, vreselijk leuke activiteiten en attracties en vele andere verrassingen worden aangeboden voor dit niet te missen herfstfeest!

Na lange maanden van voorbereiding zullen de dolle deugnieten, de schrikbarende schurken en de griezelige geesten, jong en oud in vervoering brengen, van 1 oktober tot 5 november 2023. Dit jaar zullen deze 3 ondeugende teams samen komen om bezoekers het meest duivels grappige Disney Halloween Festival te bezorgen. Het enige wat u hoeft te doen is uw kant kiezen! Meeslepende decoraties en sfeer, onvergetelijke ontmoetingen, verschrikkelijk leuke activiteiten en attracties en vele andere verrassingen voor dit niet te missen herfstfeest.


Afbeelding

Een Halloween-sfeer
Grimassende pompoenen, lichtslingers, schattige spookjes, bloembedden en bladeren – 37.000 in totaal – die speciaal voor de gelegenheid zijn uitgekozen, zullen het park in een flamboyante herfstjurk kleden. Om nog verder in detail te gaan: een van de geselecteerde planten, Calluna Sunset Zoé, zal evolueren met het seizoen en de temperaturen en zal van limoengroen naar oranje gaan. Bezoekers kunnen zich ook onderdompelen in een zeer kleurrijk universum in het hart van Frontierland. Deze ondeugende sfeer garandeert een totale onderdompeling in de betoverende sfeer van Halloween.


Een groep verschrikkelijk grappige schurken
Het kwaadaardige team van Disney Villains, dat Cruella, Jafar, Gaston, Captain Hook en de Queen of Hearts samenbrengt, zal met kattenkwaad strijden om de meest onschuldige zielen te laten beven tijdens spannende ontmoetingen. Bij het vallen van de avond, vóór de ongelooflijke Disney Dreams! nachtelijke show - waarbij geavanceerde technologie, projecties, lasergames en waterstralen worden gecombineerd met pyrotechnische effecten - dit emblematische team heeft een grote verrassing voor de bezoekers in petto dankzij "Un Crépuscule avec les Méchants Disney", waarbij ze het kasteel van Doornroosje zullen bestormen tijdens een betoverende reeks geanimeerd met muziek, videoprojectie en gechoreografeerde fonteinen.


Mickey’s Halloween Celebration, het hoogtepunt van de dolle deugnieten
Disney-personages hebben meer dan één truc achter de hand om de beste Halloween-festivals te creëren! De "dolle deugnieten" zijn altijd in voor plezier en paraderen op het ritme van dansbare muziek voordat ze elkaar ontmoeten voor een wild moment voor het Kasteel van Doornroosje tijdens de onmisbare cavalcade: Mickey's Halloween Celebration.
Bezoekers kunnen deze vrolijke band onder leiding van Goofy, Knabbel en Babbel en hun vrienden, gekleed in hun beste Halloween-kostuums, ontmoeten en onvergetelijke momenten beleven.


Phantom Manor* en zijn mysterieuze gastheren, The Twilight Zone Tower of Terror™*: attracties die zowel jong als oud zullen beroeren
Met zijn spannende attracties is Disneyland Paris de ideale plek om Halloween te vieren. Onder begeleiding van de enigmatische Mysterious Hosts in Phantom Manor nodigen bezoekers zichzelf uit voor het grote spookbal. De durfals kunnen zich ook laten verleiden door een duizelingwekkende val van 13 verdiepingen in het donker in The Twilight Zone Tower of Terror. Alles is toegestaan! De kleintjes krijgen de kans om de verborgen heks te ontmoeten in Sneeuwwitje en de zeven dwergen*, de indrukwekkende walvis Monstro te trotseren in Les Voyages de Pinocchio* of te proberen te ontsnappen aan de Hartenkoningin in Alice's Curious Labyrinth*. Spanning en lachbuien gegarandeerd!
*Attracties zijn het hele jaar door geopend in Walt Disney Studios® Park en Disneyland® Park


Gekke smakelijke nieuwe producten
Om de enorme honger van zelfs de fijnproevers te stillen, biedt het park een hele reeks exclusieve lekkernijen geïnspireerd door de dolle deugnieten, de schrikbarende schurken en de griezelige geesten. Dit is de kans om in een Chauve-Sour'hiii Burger te bijten, een smakelijke Salade van Verloren Zielen te proeven, te smelten voor een Madame Leota Sundae of een ongelooflijke Sorcerer's Crumble, terwijl je nipt van een Malicious Elixir of een Nectar Diabolical... Heerlijke nieuwe producten verkrijgbaar in bepaalde restaurantwinkels op de bestemming* van 29 september tot 9 november.
*beschikbaar in bepaalde restaurants en eetgelegenheden in Disney Hotels, Disney Village en Disney ParkenOnweerstaanbare Halloween-producten
Om het plezier nog verder te vergroten, zal de Halloween-sfeer, zoals elk jaar, worden uitgebreid naar de winkels van het park. Op welke herinnering moet u uw zinnen zetten? Onweerstaanbare cadeaus met de dolle deugnieten, de schrikbarende schurken en de griezelige geesten... er is voor ieder wat wils! Kinderkostuums, mokken, sleutelhangers en zelfs hoofdbanden... Bezoek de winkels Emporium, Thunder Mesa Merchantile Building, Le Coffre du Capitaine, Tower Hotel Gifts en World of Disney.

Een dag om Halloween te vieren op de 31e
Op 31 oktober 2023 kunnen bezoekers verkleed in hun mooiste kostuums* genieten van dit niet te missen evenement. En om de gezelligheid te vergroten worden de openingstijden verruimd tot 23.00 uur tijdens deze unieke Halloweensfeer.

Een verschrikkelijk heerlijke ervaring in Disney Village
Van 21 oktober tot 5 november verwelkomt M&M’S®, officiële partner van het Halloween-seizoen, sensatiezoekers voor het eerst in het hart van het mysterieuze ‘Fun and Thrills’-landhuis in Disney Village. Deze unieke ervaring biedt zijn gasten de kans om dit even intrigerende als verrukkelijke monument te betreden en een hele reeks uitdagingen aan te gaan rond de rokende ketel, de griezelige kast of zelfs de beroemde portretgalerij... Sensatie gegarandeerd !

Ontdek ons aanbod toegangstickets
Vind het ticket dat bij jou past en maak je klaar voor Disney Halloween Festival.
Boek je tickets voordelig hier.

De halloweensfeer verspreidt zich ook in de Disney Hotels
De halloweensfeer sluipt door Disneyland Paris en betovert ook elk Disney Hotel met griezeleuke versieringen.
Bekijk de aanbieding voor de Disney Hotels hier.
 

*INFORMATIE OVER HET DRAGEN VAN KOSTUUM:
Het dragen van een kostuum met Halloween-thema is uitzonderlijk toegestaan op de dag van 31 oktober 2023. We behouden ons echter het recht voor om, naar eigen goeddunken en op elk moment, het dragen van bepaalde kostuums te weigeren, zoals het volledig maskeren van gezicht en hoofd en/of of als we bedenken dat deze kostuums/accessoires/make-up waarschijnlijk de gevoeligheden van jonge mensen en een gezinspubliek zullen kwetsen. Hetzelfde geldt voor het dragen van accessoires die geacht worden de veiligheid in onze attracties in gevaar te brengen of die gevaarlijk zijn voor andere Bezoekers (lange capes, stokken, nepwapens, enz.). We behouden ons ook het recht voor om om veiligheidsredenen uw kleding, jassen en persoonlijke bezittingen visueel of met behulp van specifieke apparatuur te inspecteren bij de ingang van de parken en binnen hun omheiningen, met name kostuums die het hele lichaam bedekken. , in over elkaar heen gelegde lagen.

Ter herinnering: volgens het Intern Reglement van de Parken is het verboden om de volgende voorwerpen mee te nemen naar onze parken:
     Elk type voorwerp of speelgoed dat op een vuurwapen lijkt (pistool, laser, waterpistool, enz.)
     Elk masker gedragen door Bezoekers van 12 jaar en ouder (behalve om medische redenen of gezondheidsmasker)
     Alle kleding die over de grond sleept

Bezoekers die een kostuum van hun favoriete Disney-personage willen dragen, gaan ermee akkoord niet te poseren of handtekeningen uit te delen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 29 september 2023 16:08

Laagste prijs kalender