Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris Pride komt terug in 2022

december 16, 2021 236
Disneyland Paris is verheugd om de terugkeer aan te kondigen van het speciale avondevenement "Disneyland Paris Pride in het Walt Disney Studios Park" komende zomer! Het wordt groter en kleurrijker dan ooit tevoren, een viering van inclusiviteit tijdens de festiviteiten van het 30-jarig jubileum van het resort.

Gasten zullen worden meegesleept in een levendige en vriendelijke feestsfeer voor een nacht vol magie die speciaal voor deze gelegenheid is gecreëerd, inclusief een exclusieve parade, live optredens van beroemde artiesten, de kans om tot laat in de nacht enkele van onze populairste attracties te beleven, optredens door favoriete Disney-personages en nog veel meer.


De terugkeer van dit exclusieve live-evenement op 11 juni 2022 markeert een nieuwe mijlpaal in de toewijding van het resort aan diversiteit en inclusie. Dit zijn veel meer dan kernwaarden in Disneyland Parijs en Disney Parken over de hele wereld - ze zijn onze grootste troeven en een cruciaal onderdeel van het vertellen van de beste verhalen, relevant zijn in een snel veranderende wereld en ervoor zorgen dat onze ervaringen resoneren met een steeds groter wordend publiek.

In 2019 organiseerde Disneyland Paris voor het eerst de Magical Pride, een evenement dat volledig in het teken staat van de diversiteit. Zo was er een speciale ‘Magical March of Diversity Parade‘ met Disney-figuren in hun kleurrijkste kostuums en kon er luidkeels meegezongen worden met de grootste Disneyhits. Ook Boy George en Years & Years stonden op het podium. Maar door corona ging de editie van 2020 en 2021 niet door.

Disneyland Paris Pride-tickets gaan begin volgend jaar in de verkoop op de Disneyland Paris website.

Boek nu alvast je verblijf tegen de beste prijs voor 11 juni en voeg de tickets later toe.... Disneyland Paris Aanbiedingen


Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 16 december 2021 11:22

Laagste prijs kalender