Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Beleef dit jaar griezelig veel plezier tijdens de Disney Halloween Parties op 29 en 31 oktober!

september 21, 2022 768
​De Disney Schurken nemen het Disneyland Park over. Durf jij het aan om Halloween met ze mee te vieren? Bereid je voor op een avond vol verschrikkeleuke ontmoetingen, een spooktaculaire parade, mysterieuze activiteiten voor jong en oud en nog veel meer.

Het aantal tickets is beperkt, dus boek snel!


2 spooktaculaire shows voor jong en oud
De Boze Koningin en haar schurkachtige vrienden organiseren een feest vol spookachtige liedjes en dansen. Ook Yzma danst mee, terwijl ze keizer Kuzco van de troon probeert te stoten. Zal het haar lukken?
Verrassende ontmoetingen die je niet durft te missen

De Disney Schurken sluipen rond in het Disneyland Park... Durf jij het aan om ze te ontmoeten? Of beleef je liever vrolijke momenten met andere Disney Figuren?

Een betoverende halloweenparade
Wanneer de avond valt, wandel je naar het Kasteel van Doornroosje of Main Street, U.S.A. om deze vrolijke parade te bewonderen. De Disney Figuren hebben hun mooiste halloweenoutfits uit de kast gehaald om de show te stelen op hun indrukwekkende paradewagens!

Kies je kostuum en vier het feest mee tot 2.00 uur 's nachts!
Trek je beste kostuum aan en kom in de halloweensfeer voor een angstaanjagend leuke avond! Op deze avond mag iedereen zich verkleden maar lees de belangrijkste richtlijnen hieronder bij "Vragen en antwoorden".

Uitdagingen voor de dappersten
"Ben jij moedig genoeg om een kijkje te nemen in de drie Scary Zones? Griezelige geesten dwalen rond Phantom Manor, piratenzombies maken de Scary Zone in Adventureland onveilig en ontdek wat er na middernacht ronddwaalt op Main Street, U.S.A.! "

Let op: deze zones worden niet aangeraden voor kinderen of gevoelige gasten. Bezoek de Scary Zones verantwoord.​

Attracties open tot 2.00 uur 's nachts
Geniet tot diep in de nacht van onze mooiste en spannendste attracties en beleef de angstaanjagend leuke sfeer van deze unieke avonden.

De plaatsen zijn beperkt, dus boek nu

TIP! Ga nu op zoek naar de beste aanbieding voor het halloweenseizoen in Disneyland Paris met onze laagste prijzenkalender: kijk hier.

*Sommige genoemde ervaringen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, vertraagd of verwijderd.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 21 september 2022 11:55

Laagste prijs kalender