Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dromen, spanning en koude rillingen: Halloween en Kerstmis keren terug naar Disneyland Paris!

juli 12, 2021 597
Wat is een betere plek dan Disneyland Paris om samen het einde van het jaar te vieren? Nu meer dan ooit moeten we allemaal dromen en wat is een betere manier dan met een betoverend programma vol verrassingen voor de feestdagen, waaronder de terugkeer van een exclusieve Halloween Night en New Year's Eve feesten!

Disney’s Halloween Festival, 1 oktober tot 7 november 2021
Disney's Halloween Festival belooft wat ondeugend plezier wanneer het terugkeert op 1 oktober. Het Disneyland Park zal worden aangekleed met seizoensgebonden decoraties om de gasten te vermaken met een unieke Halloween-sfeer, waaronder pompoenen, kleurrijke herfstslingers en vriendelijke spoken.

Disneyland Park en Walt Disney Studios Park zullen vol zitten met Disney schurken zoals Maleficent, Kapitein Haak, Jafar en Cruella, evenals Disney Characters gekleed in hun meest ondeugende Halloween kostuums.


Afbeelding

Dit zal de perfecte gelegenheid zijn voor gasten om de meest betoverende attracties van het resort te ontdekken - of te herontdekken, of het nu de duizelingwekkende val in The Twilight Zone Tower of Terror is of de mysterieuze reis vol spookachtige geesten in Phantom Manor.

Disney's Halloween Festival heeft nog veel meer verrassingen in petto! Meer details binnenkort op disneylandparis.com.
Dit jaar markeert ook de terugkeer van de iconische Disney's Halloween Party*! Deze unieke avond in het Disneyland Park op 31 oktober zal bestaan uit een selectie van attracties die tot laat open zijn, plus vele verrassingen en griezelig grappige evenementen die zijn bedacht door Disney Villains... rillingen, sensatie en plezier gegarandeerd! Alles wat gasten moeten weten, zal binnenkort beschikbaar zijn op disneylandparis.com.

Boek nu al je verblijf voor Disney’s Halloween Festival, 1 oktober tot 7 november 2021 in Disneyland Paris en geniet van de beste prijs en meeste keuze, kijk hier: Disneyland Paris Website.

*Tickets voor Disney Halloween Party zijn al beschikbaar voor aankoop! Tickets voor Disney Halloween Night als toevoeging op een pakket (inclusief Hotel + Disney Parks Tickets) zullen binnenkort beschikbaar zijn.Disney's Enchanted Christmas, van 13 november 2021 tot 9 januari 2022
Gasten kunnen eindelijk samenkomen en het kerstseizoen vieren, want Disneyland Parij hult zich vanaf 13 november in de magie van Kerstmis! Gasten van alle leeftijden kunnen weer dromen en Kerstmis vieren zoals het hoort te zijn. In het Disneyland Park zullen duizend lichtjes de prachtige kerstboom verlichten die de gasten verwelkomt bij hun aankomst en de verlichting van Main Street, U.S.A. zal hen begeleiden naar het kasteel van Doornroosje. De kers op de taart? Misschien zie je in Main Street, U.S.A. van tijd tot tijd zelfs bevroren sneeuwvlokken uit de lucht vallen!

Voor deze speciale en langverwachte Kerstmis zullen vele iconische Disney Characters zoals Mickey, Minnie, Donald, Goofy en Stitch – en zelfs de Kerstman zelf - gekleed zijn in hun mooiste kerstkledij, waardoor de magie deze winter in beide Disney Parken nog wordt versterkt.

Alle feestelijke details voor Disney's Enchanted Christmas komen binnenkort, met de beloofde verrassingen die je zullen laten dromen!
Om de komst van het nieuwe jaar te vieren, zal Disneyland Paris tot slot de gasten een onvergetelijke New Year's Eve Party* bieden, een unieke avondervaring met tal van Disney Characters, een selectie van attracties, uitzonderlijke menu's in restaurants in beide Disney Parken en vele verrassingen voor een dromerige oudejaarsavond.

Boek nu al je verblijf voor Disney's Enchanted Christmas, van 13 november 2021 tot 9 januari 2022 in Disneyland Paris en geniet van de beste prijs en meeste keuze, kijk hier: Disneyland Paris Website.

*Gedetailleerd programma en opening van de verkoop van tickets voor de New Year's Eve Party zullen binnenkort beschikbaar zijn op disneylandparis.com.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 12 juli 2021 15:20

Laagste prijs kalender