Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe trailer, key art en stills van Disney's live-action "Pinocchio

augustus 25, 2022 382
De nieuwe trailer, key art en stills van Disney's live-action "Pinocchio," die op 8 september in première gaat op Disney+ Day, zijn nu beschikbaar. In de film schitteren Tom Hanks, Benjamin Evan Ainsworth, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco, met Cynthia Erivo en Luke Evans.
 

Academy Award-winnaar Robert Zemeckis regisseert deze live-actionversie van het geliefde verhaal over de spannende avonturen van een houten pop die hoopt een echte jongen te worden. Tom Hanks kruipt in de huid van Gepetto, de houtsnijder die Pinokkio (Benjamin Evan Ainsworth) maakt en behandelt als een echte zoon. Joseph Gordon-Levitt is Japie Krekel, Pinokkio's gids en “geweten”. De voor een Academy Award genomineerde Cynthia Erivo speelt de Blauwe Fee. Keegan-Michael Key is Jantje “Fatsoen”. Sofia de Zeemeeuw, een nieuw personage, wordt gespeeld door de voor een Academy Award genomineerde Lorraine Bracco. Luke Evans vervult de rol van de Koetsier. Verdere rollen zijn voor Kyanne Lamaya als Fabiana en Jaquita Ta’le als haar marionet Sabina, Giuseppe Battiston als Stromboli en Lewin Lloyd als Lampepit.

Naast geliefde liedjes uit de originele animatieklassieker, waaronder "When You Wish Upon a Star" uitgevoerd door Cynthia Erivo, bevat de film nieuwe originele liedjes gecomponeerd door de voor een Academy Award® genomineerde Alan Silvestri en Glen Ballard ("The Polar Express").

Het scenario voor "Pinocchio" is van Robert Zemeckis & Chris Weitz. Andrew Miano, Chris Weitz, Robert Zemeckis en Derek Hogue zijn de producenten. Jack Rapke, Jacqueline Levine, Jeremy Johns en Paul Weitz zijn uitvoerend producenten.Over Disney+
Disney+ is de streamingplaats voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, evenals het nieuwe algemene entertainment- en contentmerk in geselecteerde internationale markten, Star. Als onderdeel van Disney’s Media and Entertainment Distribution-divisie, is Disney+ beschikbaar op de meeste apparaten die op het internet zijn aangesloten en biedt Disney+ een reclamevrije kijkervaring met een scala aan originele speelfilms, documentaires, live-actionseries, animatieseries en shorts. Naast ongekende toegang tot Disney’s ongelooflijke bibliotheek aan film- en televisie-entertainment, is Disney+ ook de plaats waar de laatste films uitgebracht door The Walt Disney Studios exclusief gestreamd kunnen worden. Bezoek DisneyPlus.com om meer te ontdekken over de service.

 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 25 augustus 2022 19:50

Laagste prijs kalender