Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bereid je voor om Disney Mirrorverse binnen te gaan

maart 30, 2022 333
Haal diep adem en bereid je voor op een stap in een gedurfd nieuw universum met een aantal van je favoriete figuren, zoals je ze nooit eerder hebt gezien. Toonaangevende game-ontwikkelaar Kabam werkt samen met Disney en Pixar Games om Disney Mirrorverse te brengen, een gloednieuwe, mobiele actiegame die op 23 juni 2022 wordt gelanceerd met iconische gevechtsklare personages die je misschien al hebt gezien onder de vorm van spannende verzamelfiguren van McFarlane Toys.

Reis door een mystieke poort die bekend staat als de Stellar Mirror om een ander Disney-universum te betreden ... het Mirrorverse. Iconische Disney- en Pixar-personages zijn door de Stellaire Magie omgevormd tot Mirrorverse Guardians die klaar staan om zich te verdedigen tegen de Fractured, een kwaadaardige dreiging die erop uit is het Mirrorverse te verbrijzelen.Verenig teams van Disney en Pixar Guardians om de strijd aan te gaan. Je hebt de volledige controle over je team en kunt tijdens de actie vrij wisselen tussen je bondgenoten. Naarmate je dieper in het Mirrorverse komt, groeit je verzameling personages, waaronder Donald Duck, Goofy, Sorcerer's Apprentice Mickey, Buzz Lightyear, Jack Skellington, Belle, Merida, Scrooge McDuck, Stitch en nog veel meer, die zich op dynamische en onverwachte manieren ontwikkelen.

Bereid je voor om Disney Mirrorverse binnen te gaan door je vandaag nog te pre-registreren op disneymirrorverse.com. Door pre-registratie, zult u exclusieve in-game beloningen ontgrendelen  wanneer het spel op 23 juni 2022 op de App Store en Google Play verschijnt.

De Mirrorverse zal blijven uitbreiden door middel van meer collectible figures van McFarlane Toys, Dark Horse Comics, en andere spannende producten.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 30 maart 2022 07:29