Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Illusion Island, een nieuwe Mickey & Friends-game komt uit op 28 juli!

februari 09, 2023 406
Fans van Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy kunnen een gloednieuw avontuur beleven in Disney Illusion Island, dat op 28 juli 2023 zijn exclusieve debuut maakt voor de Nintendo Switch.

Aangekondigd tijdens de Disney and Marvel Games Showcase op D23 Expo afgelopen herfst, Disney Illusion Island is een lokale coöperatieve 2D-avonturenplatformgame van Disney Games in samenwerking met Dlala Studios. De game is vanaf nu beschikbaar voor pre-order!

Spelers kunnen solo vliegen of samenwerken met maximaal drie vrienden als de Fab Four in lokale coöp en naar het prachtige maar mysterieuze eiland Monoth reizen, om drie ontbrekende magische boeken op te halen, die het eiland beschermen. Werk samen terwijl je rent, zwemt, slingert en springt door het eiland van Monoth en ontdek rijke biomen en nooit eerder geziene omgevingen! Unieke teamvaardigheden zoals Rope Drop, Leap Frog en een knuffel die de gezondheid van het hart schenkt, helpen spelers een heel eind om het eiland Monoth te redden.

Gebruik Goofy's gigantische mosterdfles, Minnie's regenboogparaplu, Mickey's Cyclecopter of Donald's twee veren om te glijden en verre platforms te bereiken! Ontgrendel speciale vaardigheden om nieuwe plaatsen te bereiken en geheime gebieden te vinden met Boost Jump en Ground Pound.Ontmoet nieuwsgierige nieuwe vrienden en dwarsboom eigenaardige vijanden in het hoogvliegende avontuur Disney Illusion Island op 28 juli. Pre-orders beginnen nu, dus stel je exemplaar veilig in de Nintendo eShop. Lees meer over Disney Illusion Island en volg Disney Games op Twitter en Facebook voor meer updates.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)