Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Speedstorm verschijnt op 18 april in Early Access

maart 17, 2023 183
Racers, start je motoren! Disney Speedstorm racet op 18 april naar vervroegde toegang voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S|X en pc.Pas je aan en race over de supersnelle circuits als enkele van je favoriete Disney- en Pixar-personages in dit opwindende platformonafhankelijke arcade-gevechtsracespel. Navigeer door de Season Tour in singleplayer-modus of daag je vrienden uit in lokale en online multiplayer-modi. Er zullen regelmatig nog meer Disney- en Pixar-personages worden toegevoegd, met nieuwe speciale vaardigheden die je kunt beheersen (of overwinnen), nieuwe karts om te upgraden en unieke circuits met elke seizoensupdate.
Disney Speedstorm

Grijp vandaag nog een van de Disney Speedstorm Founder's Packs in de Nintendo eShop, Microsoft Store en/of Epic Games Store, wereldwijd verkrijgbaar. Pre-orders starten op 20 maart in de PlayStation Store. Op basis van uw aankoop van het Standaard-, Deluxe- of Ultimate-niveau ontvangt u spannende add-ons, waaronder:

     Racers ontgrendeld:
         Standaardpakket: Mickey Mouse en Donald Duck
         Deluxe Pack: Mickey Mouse, Donald Duck en Mulan
         Ultimate Pack: Mickey Mouse, Donald Duck, Mulan, Captain Jack Sparrow en Hercules
     1 onmiddellijke ontgrendeling van een racer naar keuze van de speler
         Opties zijn onder andere: Baloe, het Beest, Belle, Elizabeth Swann, Mowgli of Shang
     Tokens en Golden Pass-credits (bedragen variëren per aankoopniveau)
     Exclusieve racepakken en kartkleuren voor racers die zijn ontgrendeld via het gekochte Founder Pack
     Exclusieve aanpassingsitems voor spelersprofielen


Bezoek Disney Speedstorm voor meer informatie over de Founder's Packs, vervroegde toegang tot content, tokens en meer. Spelers die een Founder's Pack pre-orderen op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en/of de Epic Game Store ontvangen ook de exclusieve early bird-kartkleuren en het racepak voor ieders favoriete gevederde racer, Donald Duck! Ook kunnen Steam-gebruikers de game vandaag op de verlanglijst zetten en vanaf 18 april een van de Founder's Packs kopen om dezelfde Donald Duck-cosmetica als bonus voor de eerste week te ontvangen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)