Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vind het vergeten artefact in de Orange-app

september 24, 2021 280
Orange, Official Partner van Disneyland®️ Paris, dompelt ons onder in de wereld van het nieuwe Disney's Hotel New York - The Art of Marvel op zoek naar het Vergeten Artefact.Onze Official Partner Orange gebruikt zijn technische knowhow om het nieuws van ons Resort te laten schitteren. Via een app van verhoogde realiteit nodigt Orange iedereen uit om Disney's Hotel New York - The Art of Marvel te ontdekken door Hunt for the Lost Artifact te spelen en in het universum van het hotel te duiken!

Dit meeslepende spel is een unieke kans voor onze toekomstige gasten om het hotel te ontdekken op een unieke en exclusieve manier waardoor ze ons in het echt zullen willen bezoeken!

Download nu deze speciale App en geniet van een exclusieve mobiele ervaring vol wendingen en actie met Marvel Super Heroes. Aan het einde van je avontuur kun je ook nog deelnemen aan een wedstrijd om te proberen buitengewone cadeaus te winnen!

Deze ervaring, beheerd door het Partnerships and Synergies team samen met de steun van het Corporate Alliances and Partnerships team, is het resultaat van een proces dat meer dan 10 maanden heeft geduurd.
Van de eerste creatieve ideeën tot de samenwerking met Marvel en Walt Disney Imagineering - en niet te vergeten de technologische ontwikkeling - hebben vele teams bijgedragen aan het succes van deze App.
 
App link:
- App Store: https://apps.apple.com/gb/app/lartefact-oubli%C3%A9/id1578885817

- Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orange.thelostartifact&gl=FR
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 24 september 2021 13:02