Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The Art of Ratatouille

maart 30, 2022 203

Van de makers bij de Pixar Animation Studios, die eerder al zorgden voor Buzz, Nemo en Mr. Incredible, komt nu Remy, de harige hoofdrolspeler in Ratatouille. Een lieve rat met een grote passie van de fijne keuken. Hij wil dan ook maar wat graag een echte chef worden. Tijdens de film word je meegenomen tijdens zijn doldwaze avonturen in Parijs.


Het boek The Art of Ratatouille geeft een kijkje in het ontstaansproces van de film, achtergronden en personages. Met meer dan 200 artistieke ingrediënten wordt de honger van de lezer gestild. Bekijk storyboards, kleurrijke pasteltekeningen, digitale en penseelschetsen, studies naar personages, maquettes en meer. In dit bijzondere boek, gericht op de volwassen lezer, geeft een uniek kijkje in het productieproces van deze animatiefilm, met quotes van de regisseur, artiesten en andere medewerkers.

Inhoudsopgave
Foreword – Pagina 7
Introduction – Pagina 9
A Rat’s Life – Pagina 11
Anyone Can Cook – Pagina 61
Paris! – Pagina 113
Gallery of Characters – Pagina 156

Over de schrijfster
Karen Paik is schrijfster van het boek The Art of Ratatouille. Ze is geruime tijd werkzaam bij de ontwikkelingsafdeling van Pixar, waarbij zij één van de eerste was die werd aangesteld voor de ontwikkeling van de film Ratatouille. Naast dit boek schreef ze mee aan enkele andere boeken, waaronder andere uitgaves van The Art of-reeks. Het voorwoord is afkomstig van John Lasseter, die bekend is van zijn bijdragen aan de vele Pixar-films. Brad Bird voorzag het boek van een introductie. Bird is de regisseur van de film Ratatouille.

Specificaties van het boek
Titel:  The Art of Ratatouille
ISBN:  9780811858342
Cover:  Hardcover met stofomslag
Aantal pagina’s:  160
Formaat:  28 x 22,8 cm
Taal:  Engels
Geschreven door:


 Karen Paik
 John Lasseter (voorwoord)
 Brad Bird (introductie)
Uitgever:  Chronicle Books
Uitgegeven:  5 maart 2007


Wil je je boekenkast uitbreiden met dit boek of andere Disney-boeken? Kijk dan snel naar de beschikbaarheid bij Bol.com en Amazon!

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op donderdag 31 maart 2022 08:13

Laagste prijs kalender