Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney On Ice na 4 jaar weer terug in Nederland

juni 22, 2023 511
Disney On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. Van vrijdag 22 december t/m zaterdag 30 december is de nieuwe show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen te zien in Jaarbeurs Utrecht.  Om te vieren dat Disney On Ice terugkomt naar Nederland, start de ticketverkoop dinsdag 20 juni met een speciale pre-sale aanbieding.

De spectaculaire ijsshow Durf te Dromen zit vol magische momenten, adembenemende schaatskunsten, favoriete Disney-liedjes en tijdloze verhalen als Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, De Prinses en de Kikker die tot leven komen op het ijs.

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen, zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin en laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen.

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december een speciale Engelstalige show (OV) met de orginele voicecast.

Disney On Ice presenteert Durf te Dromen

    Van 22 t/m 30 december 2023 in Jaarbeurs Utrecht.
    Engelstalige uitvoering (OV) op zaterdag 23 december om 19.00 uur.
    Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.DisneyOnIce.nl
    Pre-sale aanbieding: € 5,- korting op geselecteerde rangen (van dinsdag 20 juni om 09.00 uur tot vrijdag 30 juni 2023 om 08.59 uur)

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 22 juni 2023 08:54

Laagste prijs kalender