Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Beleef de magie van Disney On Ice deze kerstvakantie in Utrecht

juni 18, 2024 308
Utrecht, 18 juni 2024–Disney On Ice komt in de kerstvakantie naar Jaarbeurs Utrecht met de geheel nieuwe show Disney On Ice Presenteert Mickey and Friends met voor het eerst Mirabel en de sterren van Encanto live op het ijs! De ticketverkoop is vandaag gestart met een speciale pre-sale aanbieding.

Mickey Mouse en zijn vrienden Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy nemen het publiek mee op reis naar een wereld vol betovering en onvergetelijke momenten. Reis mee naar de bergen van Colombia en ontmoet Mirabel en haar buitengewone familie in hun magische casita op een wonderbaarlijke, betoverde plek genaamd Encanto. Vaar mee met Moana om haar eiland te redden tijdens een avontuur op volle zee met de halfgod Maui. Ga mee naar de winterse wereld van Arendelle en zie hoe de koninklijke zussen Anna en Elsa ontdekken dat ware liefde de krachtigste magie van allemaal is. Beleef de mysterieuze magie van Fantasia en zie hoe een tovenaarsleerling bezems tot leven laat komen.Zing en dans terwijl de Disney prinsessen hun dromen waarmaken. Blijf zwemmen met Dory, Nemo, Marlin en hun vriend Hank uit Disney Pixar's Finding Dory en vier ware vriendschap met BuzzLightyear, Woody en hun Toy Story vrienden.Beleef magische momenten vol adembenemend kunstschaatsen en geliefde Disney-verhalen met vrienden en familie!


Nu ook twee shows in het Engels
Bijna alle shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Voor diegene die de show liever in het Engels zien, zijn er op zaterdag 21& 28 december speciale Engelstalige shows (Original Versions).

Disney On Ice presenteert Mickey & Friends
•    In de kerstvakantie (20 t/m 30 december 2024) in Jaarbeurs Utrecht.
•    Engelstalige uitvoeringen (OV) op zaterdag 21 & 28 december om 19.00 uur.
•    Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.DisneyOnIce.nl
•    Pre-sale aanbieding: € 5,- korting op geselecteerde rangen (van dinsdag 18 juni om 09.00 uur t/m donderdag 27 juni 2024)

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 18 juni 2024 11:46

Laagste prijs kalender