Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Magic

december 29, 2020 313
Uniek entertainment en volop kinderfaciliteiten aan boord van de Disney Magic
Over het schip
De Disney Magic is een middelgroot schip uit het jaar 1998 en is het eerste schip in de vloot van de Disney Cruise Line. De Disney Magic is ontworpen met het oog op families en gezinnen. De hutten aan boord van de Disney Magic zijn uitgerust met diverse innovaties die ultiem comfort en ontspanning bieden.
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Algemene informatie:
Tonnage 83.000 BRT
Bouwjaar 1998
Renovatie 2013
Lengte 294 meter
Breedte 32 meter
Snelheid 22 knoop
Vlag Bahama's
Scheepswerf Fincantieri Shipyard, Marghera & Ancona, Italië
Aantal dekken 11
Passagiers 2.700
Crew leden 945
Restaurants 4
Zwembaden 3
Taal aan boord Engels
Valuta aan boord US-Dollar
Zoom in (real dimensions: 1280 x 800)Afbeelding
Culinair
Aan boord van de Disney Magic is er keuze genoeg op culinair gebied. Proef gastronomische specialiteiten, diverse internationale buffetten en snelle hapjes in de restaurants vol Disney magie. Met het unieke rotatie systeem van Disney Cruise Line wisselt u iedere avond van restaurant. Uw persoonlijke obers wisselen zelfs met u mee. Verbaas uzelf met de dinershow bij Animator’s Palate, geniet van Amerikaanse en Franse gerechten bij Lumiere’s en proef de Zuid-Amerikaanse keuken bij Rapunzels Royal Table. Gaat u liever voor casual dineren? Wandel dan langs het buffet met op bestelling gemaakte favorieten voor lunch en diner in Cabanas. Hamburgers, hotdogs en taco’s vindt u bij Pete’s Boiler Bites. Ook de pizza bij Pinocchio’s Pizza is zeker een aanrader. Exclusief voor volwassenen is het Palo restaurant waar u kunt genieten van de Noord-Italiaanse keuken met adembenemend uitzicht op zee (niet inbegrepen, extra betaling vereist)
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Entertainment
Aan boord van de Disney Magic zult u zich nooit vervelen. Van ontmoetingen met de beroemde Disney figuren tot het kijken van de nieuwste Disney films onder de sterren. Ieder moment op de Disney Magic zal onvergetelijk zijn! Diverse Disney verhalen komen tot leven in het Walt Disney theater. Zo kunt u genieten van de gezellige familiemusical Tangled, die gebaseerd is op de gelijknamige Disney film. Voor kinderen t/m 17 jaar zijn er kidsclubs waar heel de dag door activiteiten worden georganiseerd. Verder beschikt het schip over een groot familiezwembad met glijbanen en een groot videoscherm waar Disney films getoond worden. Ontspannen kan in het wellness centrum aan boord van de Disney Magic, maar er zijn ook diverse mogelijkheden om actief bezig te zijn en heerlijk te sporten. Daarnaast worden er themafeesten op het dek georganiseerd waar u kunt dansen tot in de late uurtjes. Dit kan natuurlijk ook in de nachtclub Fathoms. ’s Avonds kunt u genieten van een lekker drankje in één van de bars of lounges. Het hippe Keys is alleen voor volwassenen en biedt u onder begeleiding van pianomuziek een gezellige avond.
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Over de rederij
Geschikt voor jong én oud: Disney Cruise Line. Het entertainment steekt hier boven alles uit. Hier wordt u echt vermaakt zoals alleen Disney dat kan met middelgrote schepen ingericht in traditionele Disney stijl. Ook uw diner wordt bij Disney Cruise Line door magie omgeven.
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Soorten kamers aan boord van de Disney Magic
Disney Cruise Line heeft verschillende soorten hutten om te voldoen aan de behoefte van uw familie wat betreft stijl en comfort - van gezellige privévertrekken met extra ruimte tot grote en rijkelijk ingerichte suites met adembenemende uitzichten.

Inside
De Inside hutten, zijn de kamers die in het binnenste gedeelte van het schip zijn gesitueerd en die geen raam hebben. Er zijn verschillende soorten Inside hutten aan boord van de Disney Magic.

Standard Inside Stateroom
In deze kamer is plek voor 3 tot 4 personen. De kamergrootte is 17m² met een tweepersoonsbed en een slaapbank. Deze kamers beschikken ook over een Magical Porthole met real-time uitzicht. Verder zijn er onder andere premium badhanddoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Er is een badkamer met wastafel, toilet, douche en bad. Het bed is opgehoogd, zodat de koffers daaronder geschoven kunnen worden.
Deze kamers zijn te vinden op de volgende verdiepingen: Category 11A: Decks 6 en 7, Category 11B: Decks 5 en 6, Category 11C: Deck 2

Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Deluxe Inside Stateroom
De Deluxe Inside Stateroom bezit alle faciliteiten die de Standard Inside Stateroom ook heeft, maar is ruimer met 19,9m². Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet. Deze kamers vallen onder Category 10A: Decks 5, 6 en 7, Category 10B: Deck 2, Category 10C: Decks 1 en 2
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Standard Inside Stateroom – Accessible
Deze kamer is geschikt voor mindervalide gasten. De grote is 17,1m² en ze is geschikt voor 4 personen. Verder beschikt deze kamer over alle andere faciliteiten. De badkamer is aangepast met een schuine helling, roll-in douche met een zitje, leuningen en een douchekop die aan te passen is aan de hoogte. De kamers zijn Categories 11A en 11B, decks 6 en 7; staterooms 6147, 6647, 7131 en 7631

Tevens beschikt de Disney Magic ook over een Deluxe Inside Stateroom Accessible. Deze kamer is hetzelfde als de Deluxe Inside Staterooms, maar ze is voorzien van aanpassingen voor mindervaliden. Deze kamer heeft een oppervlakte van 19,8m². Category 10A, deck 7; stateroom 7509

Oceanview
Deze categorie hutten zijn dezelfde kamers als de Inside kamers, maar dan met een raam.

Deluxe Oceanview Stateroom en Deluxe Oceanview Stateroom Accessible
Deze kamers zijn geschikt voor 3 tot 4 personen en hebben dezelfde oppervlakte als de Deluxe Inside Staterooms. Deze kamers beschikken echter over 1 of 2 ramen. Verder zijn er onder andere premium badhanddoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet. Deze kamers zijn er in de volgende varianten: Category 9A: Decks 5, 6 en 7, Category 9B: Deck 2, Category 9C: Deck 2, Category 9D: Deck 1
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
De Deluxe Oceanview Staterooms Accessible zijn dezelfde kamers, maar dan geschikt voor mindervaliden. De grootte is hetzelfde en er kunnen 3 personen slapen, maar de kamers hebben aangepaste faciliteiten. Deze kamers beschikken niet over een opgesplitste badkamer. Category 9A, deck 6; staterooms 6000 en 6500

Verandah
Dit zijn de hutten die voorzien zijn van een veranda. Ook hier zijn weer 2 soorten.

Deluxe Family Oceanview Stateroom with Verandah
In deze kamers krijg je nog meer de kans om je goed uit te rekken. Met een oppervlakte van 28,2m² en een veranda met uitzicht op zee. Deze kamers zijn geschikt voor 5 personen. Verder zijn er onder andere premium badhanddoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet. De privé veranda is voorzien van patio meubilair, kindersloten, plexiglas railings en deck verlichting. Categories 4A, 4B en 4E op Deck 8.
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Deluxe Oceanview Stateroom with Verandah
Deze kamer heeft een oppervlakte van 24,9m² en is geschikt voor 3 tot 4 personen. Deze kamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de Deluxe Family Stateroom with Verandah. Deze kamers zijn qua oppervlakte iets kleiner dan de Deluxe Family Oceanview, maar hebben wel allemaal een veranda. De kamers zijn te vinden in de volgende categorieën: Category 5A: Deck 7, Category 5B: Decks 6 en 7, Category 5C: Decks 5 en 6, Category 6A: Decks 5, 6 en 7, Category 7A: Decks 5, 6, 7, en 8; enclosed verandah met beperkt zicht.Zoom in (real dimensions: 652 x 367)
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Ook deze categorie van kamers is te vinden in een mindervalide-variant. Deze kamers hebben dezelfde faciliteiten, op de opgesplitste badkamer na. De Deluxe Family Oceanview stateroom Accessible heeft een oppervlakte van 28,2m², Category 4E, deck 8; stateroom 8094, en is geschikt voor 5 personen. De Deluxe Oceanview Stateroom Accessible is geschikt voor 3 tot 4 personen en heeft een grootte van 24,9m², Category 6A, decks 6 en 7; staterooms 6154, 6654, 7136, 7138, 7636 en 7638.

Concierge
De concierge kamers zijn de suites op de cruise schepen. Met extra faciliteiten en ruimte zijn deze kamers een stuk luxueuzer.

Concierge Family Oceanview Stateroom with Verandah
Bij deze kamer kun je genieten van de grootste oppervlakte van alle kamers gecombineerd met exclusieve concierge services. In deze kamers kunnen tot 5 personen verblijven. De oppervlakte is 28,2m². Verder zijn er onder andere premium badhanddoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet.
De gasten die verblijven is concierge kamers, genieten van net iets meer luxe, zoals donzen dekbedden. Ook kunnen gasten kiezen tussen een aantal hoofdkussens, zoals dons of hypoallergeen. Ook krijg je een persoonlijke badjas en slippers. Er is een Media Library gesitueerd in de Concierge Lounge waar DVD's, video games en bordspelletjes te vinden zijn. Deze kamers beschikken ook over een veranda. Deze kamers vallen onder Category V en bevinden zich op Deck 8, aan de voorkant, midden en achterkant van het schip.

Concierge 1-Bedroom Suite with Verandah
Deze kamers hebben een Art Deco interieur en zijn nog groter met een oppervlakte van 57m² inclusief een veranda. Ze zijn geschikt voor 5 personen en hebben een aparte slaapkamer, 2 badkamers met een regendouche en whirlpool bad, een woonkamer, walk-in closet en een bar. Deze kamers beschikken over een grotere LCD flat screen tv van 42 inch, een blu-ray DVD speler, kluis, föhn, telefoon, eettafel en een sofa en sofa stoelen.
Ook bij deze kamer hebben de mensen een donzen dekbed, keuze uit hoofdkussens, toegang tot de Media Library en persoonlijke badjas en slippers.
Deze kamers vallen onder Category T en zijn gesitueerd op Deck 8, voorkant, midden en achterkant.

Deze suites zijn er ook voor mindervaliden.
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Concierge 2-Bedroom Suite with Verandah
Deze ruime suite biedt plaats aan 7 personen en heeft een oppervlakte van 87,8m² Deze kamers vallen onder Category S en zijn te vinden op Deck 8, voorkant. Deze suite heeft, zoals de naam al doet vermoeden, 2 slaapkamers. Deze kamer beschikt onder andere over een woonkamer, 2 slaapkamers, een bar, 2 walk-in closets, 2,5 badkamers en een whirlpool. Verder beschikken ze over dezelfde faciliteiten als de andere suites.
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)
Concierge Royal Suite with Verandah
Ongeëvenaarde luxe en persoonlijke aandacht. Een verfijnde art deco-inrichting met originele kunstwerken, vintage Disney-kenmerken, warme houten afwerkingen met ingelegde details, elegant meubilair en weelderige marmeren en granieten badkamers om uw cruise naar ultieme nieuwe hoogten te brengen.
Deze suite is geschikt voor 5 personen en is de grootste suite op het schip met een oppervlakte van 95,6m². Deze suite heeft verder een aparte slaapkamer, woonkamer, twee badkamers met een regendouche en whirlpool bad, een veranda met een whirlpool, bar, walk-in closet en een dining salon. Deze kamers beschikken over een grotere LCD flat screen tv van 42 inch, een blu-ray DVD speler, kluis, föhn, telefoon, eettafel en een sofa en sofa stoelen.
Ook bij deze kamer hebben de mensen een donzen dekbed, keuze uit hoofdkussens, toegang tot de Media Library en persoonlijke badjas en slippers.

Concierge Royal Suites met Veranda vallen onder Category R en bevinden zich op Deck 8, Midship.
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 652 x 367)Afbeelding
Alle concierge kamers bieden tevens extra service aan op verschillende gebieden.

Bron tekst en foto's (en uitgebreidere informatie): Disney Cruise Line Website

Het boeken van een Disney cruise is ook mogelijk via www.cruisereizen.nl (Een Nederlandse site gespecialiseerd in cruise vakanties)
Rate this item
(0 votes)
Last modified on Woensdag, 30 december 2020 18:39