Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

Disney Parken voegen de 'Inclusion Key' toe aan Cast Member Training

april 15, 2021 244
In Disneyland Paris - en in Disney resorts over de hele wereld - streven we ernaar een cultuur van inclusie te creëren, waar iedereen welkom is. Als onderdeel hiervan zijn we altijd in ontwikkeling en luisteren we actief naar onze gasten en castmembers om een omgeving te creëren waar alle mensen zich gewaardeerd en welkom voelen.

In 2019 vroegen we actief om input van onze castmembers van over de hele wereld in een reeks sessies die meer dan 100 ideeën opleverden, waaronder de toevoeging van Inclusie aan The Four Keys.
Al meer dan 65 jaar verwelkomen onze castmembers gasten van over de hele wereld met behulp van The Four Keys - Veiligheid, Beleefdheid, Show en Efficiëntie - die de leidraad vormen voor onze befaamde benadering van service over de hele wereld. Elk van deze sleutels belichaamt een kernwaarde die dient als leidraad voor de castmembers in hun dagelijks werk. De toevoeging van de Inclusion Key benadrukt het voortdurende belang ervan in alles wat we doen en zal ons er voortdurend aan herinneren dat iedereen die naar deze gelukkige plek komt welkom is. Bekijk de video hieronder voor meer details!


Afbeelding

Dit is nog maar het begin, want we blijven werken aan een wereld waarin we er allemaal bij horen. Er is meer te doen, maar we zijn enthousiast over wat er gaat komen als we blijven luisteren, leren en werken aan een meer inclusieve toekomst voor onze cast en gasten. Je kan meer lezen over de Inclusion Key op onze website.
Rate this item
(1 Vote)
Last modified on Donderdag, 15 april 2021 10:00