Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Buzz Lightyear Laser Blast - Renovatie

december 18, 2020 1426
Na een jaar gesloten te zijn voor onderhoud, staat één van de meest populaire attracties in februari 2021 op het punt om zijn deuren te heropenen in het Disneyland Park!
Buzz Lightyear Laser Blast is een spannend avontuur in de ruimte dat ons terugvoert naar de epische strijd tussen Buzz Lightyear en de beruchte keizer Zurg van Disney Pixar's Toy Stoy 2. De huidige renovatie is de grootste renovatie van het interieur en exterieur van de attractie sinds de opening in april 2006.
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
De teams Maintenance, Construction en Imagineering van Disneyland Paris werkten samen aan de sets en Audio-Animatronics, maar ook aan het exterieur waar onder meer neonlichten werden vervangen door ledlinten op de gevel. In de attractie werden speciale effecten, beschildering en belichting ook volledig vernieuwd, en de dark ride-attractie zal nu werken met ultraviolet licht, bekend als "black light".
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
"Het was nodig om de gebieden te identificeren die moesten worden hersteld als gevolg van de verandering van blacklight-verlichting die plaatsvond in alle scènes", zei ontwerper Anne-Cécile Houron. "Het is een kwestie van alle sets en personages opnieuw schilderen, zodat ze hun oorspronkelijke helderheid hebben en een heel opvallend en nogal atypisch kleurresultaat hebben."
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Afbeelding
Met interactiviteit als een van de belangrijkste kenmerken van de attractie, zijn ook ongeveer 40 accessoires en geanimeerde figuren herzien om de levendigheid van deze familieattractie te garanderen.

Afbeelding

Afbeelding

Additional Info

  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Interesses: Familieplezier
Rate this item
(0 votes)
Last modified on Zaterdag, 26 december 2020 10:39

Laagste prijs kalender