Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe details van het volgende schip van Disney Cruise Line en nieuwe eiland in de Bahamas

september 12, 2022 136
Op de D23 Expo deelde Josh D'Amaro, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products, nieuws en updates van Disney-pretparken en daarbuiten, inclusief een schat aan nieuwe avonturen voor Disney Cruise Line-gasten!

Als onderdeel van de aankondigingen onthulde Josh de eerste details over het zesde schip van de vloot, concept art voor de nieuwe eilandbestemming en een geheel nieuwe vakantie-ervaring voor inwoners van Australië en Nieuw-Zeeland.Disney-fans waren de eersten die hoorden dat het volgende schip van Disney Cruise Line Disney Treasure zal heten. Het schip zal worden ontworpen met een gloednieuw motief dat anders is dan alles wat Disney Cruise Line eerder heeft gedaan: het thema avontuur. Geïnspireerd door Walt Disney's liefde voor verkenning, zal dit nieuwe ontwerpconcept de weg vrijmaken voor epische ervaringen die gasten onderdompelen in enkele van de meest legendarische verhalen van het bedrijf.

Dus hoe ziet avontuur eruit? Bekijk deze rit met het vliegende tapijt door de Grand Hall, de prachtige atriumruimte van de Disney Treasure.De Grand Hall straalt de onweerstaanbare allure van avontuur uit en nodigt gasten uit om alle schatten aan boord te zoeken vanaf het moment dat ze aan boord gaan. Geïnspireerd door de grootsheid en het mysterie van een verguld paleis, put het uit echte invloeden uit Azië en Afrika en brengt het een eerbetoon aan het verre land Agrabah uit het klassieke verhaal van Walt Disney Animation Studios, "Aladdin".

Het kenmerkende standbeeld van het atrium - een traditie van Disney Cruise Line - zal een glanzende, glinsterende, prachtige weergave zijn van Aladdin, Jasmine en Magic Carpet die samen opstijgen naar een geheel nieuwe wereld van avontuur.

De Disney Treasure zal naar verwachting in 2024 worden opgeleverd. Na de Disney Wish, die in juli vertrok, is het het tweede van drie nieuwe schepen die gepland zijn tot 2025. De Wish-klasse schepen worden aangedreven door vloeibaar aardgas en beschikken over 1.254 gastenhutten.


We kregen ook een voorproefje van nieuwe details en concept art voor Disney's tweede eilandbestemming in de Bahama's, gelegen op het eiland Eleuthera op een plaats genaamd Lighthouse Point.

Disney werkt nauw samen met Bahamaanse artiesten en adviseurs om een ​​bestemming te creëren die de natuurlijke schoonheid en rijke cultuur van de Bahama's vertegenwoordigt, tot leven gebracht door Disney-verhalen en de ongeëvenaarde service van lokale cast en crew. Het wordt een levendig toevluchtsoord op het strand, doordrenkt met de kleur en energie van de Bahamaanse kunst.


Naast de ongerepte stranden zullen gezinnen genieten van een recreatiecentrum, restaurants, winkels, een waterspeeltuin en meer. Er zal zelfs een speciaal cultureel paviljoen zijn waar gasten worden ondergedompeld in verhalen en tradities die zijn doorgegeven door generaties lokale bewoners.


Disney heeft zich ertoe verbonden om minder dan 20 procent van het onroerend goed te ontwikkelen, 90 procent van de stroom van de site uit zonne-energie te leveren, duurzame bouwpraktijken toe te passen en meer dan 190 hectare particulier land aan de overheid te schenken. Er zijn al milieubeheerprogramma's opgesteld en deze zullen tijdens de bouw en inbedrijfstelling worden voortgezet.


Tot slot deelde Josh zeer opwindend nieuws voor Disney-fans en families down under!

Voor de eerste keer brengt Disney Cruise Line de magie van een Disney-vakantie naar gasten in Australië en Nieuw-Zeeland tijdens gloednieuwe "Disney Magic at Sea"-cruises die eind oktober 2023 beginnen. Het schip is de bestemming op deze tijdelijke reizen, die speciaal zijn gemaakt om lokale gasten onder te dompelen in hun favoriete Disney-, Pixar-, Marvel- en Star Wars-verhalen door middel van betoverend entertainment en verbeterde ervaringen tijdens elke cruise.

En tijdens de herpositioneringsreizen tussen Honolulu en Sydney in oktober 2023 en februari 2024 biedt de Disney Wonder de allereerste routes in de Stille Zuidzee van de vloot. Deze gloednieuwe cruises geven je de kans om exotische bestemmingen zoals Fiji en Samoa te ervaren. Boekingen open voor het publiek op 6 oktober 2022.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 12 september 2022 19:28