Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line kondigt overname van schip aan met plannen om nieuwe markten te bezoeken

november 17, 2022 269
Disney Cruise Line brengt binnenkort de magie van een Disney-vakantie naar nieuwe wereldwijde bestemmingen.

We hebben plannen aangekondigd om het cruiseschip dat voorheen bekend stond als de Global Dream in Wismar, Duitsland, te voltooien. Het schip zal een nieuwe naam krijgen met bepaalde kenmerken die opnieuw zijn bedacht onder de wereldberoemde expertise van Walt Disney Imagineers.Het nieuwe schip, dat buiten de Verenigde Staten zal worden gestationeerd, biedt innovatieve Disney-ervaringen samen met het oogverblindende entertainment, restaurants van wereldklasse en de legendarische gastenservice waarmee Disney Cruise Line zich onderscheidt. De buitenkant zal worden versierd in de iconische, op Mickey Mouse geïnspireerde kleuren van de vloot, compleet met kenmerkende rode trechters.

Het schip van 208.000 bruto ton zal naar verwachting een van de eersten in de cruise-industrie zijn die wordt aangedreven door groene methanol, een van de brandstoffen met de laagste emissie die er is. Disney Cruise Line verwacht een passagierscapaciteit van ongeveer 6.000 met ongeveer 2.300 bemanningsleden.

De bouw zal worden voltooid op de voormalige MV Werften-scheepswerf in Wismar, Duitsland, onder leiding van Meyer Werft, het in Papenburg gevestigde bedrijf dat de Disney Dream, Disney Fantasy en Disney Wish heeft gebouwd.

Meer details over de eerste reis, reisroutes en ervaringen aan boord zullen op een later tijdstip worden aangekondigd.

Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney cruise via: www.cruisereizen.nl

* Disney Cruiseline vaart volgend jaar ook in Europa met de Disney Dream die dan voor het eerst zo dichtbij komt!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 17 november 2022 07:21