Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ontsluit Verborgen Magie: Disney wil debuteren met de eerste interactieve ervaring, Disney Uncharted Adventure.

augustus 24, 2021 639
Als de wensster dromen doet uitkomen, wat gebeurt er dan als hij vermist raakt?

Dat is een grote vraag met een nog epischer antwoord: Disney Uncharted Adventure, een eerste interactieve ervaring die gasten aan boord van de Disney Wish zal leiden op een reis van boeg tot achtersteven en voorbij de sterren. Deze fantastische reis, die vandaag werd aangekondigd, zal een gloednieuwe manier zijn om de betovering van een Disney cruiseschip te verkennen en te ervaren.

Met behulp van innovatieve technologie zoals augmented reality en fysieke effecten, zal Disney Uncharted Adventure klassieke Disney-verhalen in een geheel nieuw rijk van meeslepende familieplezier brengen als gasten aan boord gaan van een multidimensionale reis in de werelden van Moana, Tiana, Peter Pan, Nemo en nog veel meer.

Bekijk de laatste aflevering in onze serie "Designing the Disney Wish" om alles van het creatieve team achter Disney Uncharted Adventure zelf te horen , lees dan verder voor nog meer details over deze unieke ervaring die in de zomer van 2022 naar de Disney Wish komt.Met een Disney Wish-reservering kun je Disney Uncharted Adventure ontgrendelen op de Play Disney Parks-app, die je mobiele apparaat verandert in een betoverde verrekijker - een hulpmiddel waarmee je op avontuur kunt gaan, puzzels kunt oplossen, quests kunt overwinnen en uiteindelijk de held kan zijn.

Voordat het schip vertrekt, helpen kapitein Minnie Mouse en Mickey Mouse je om je voor te bereiden op de reis die voor je ligt door de belangrijke rol van de nachtelijke hemel in de zeevaart te belichten - met name de altijd stralende wensster die de weg verlicht.

Eenmaal aan boord, gebruik je je verrekijker om nooit eerder geziene uitzichten van de sterren te onthullen, waar betoverde sterrenbeelden de vorm aannemen van herkenbare iconen uit Disney- en Pixar-verhalen. Als de wensster plotseling barst en verbrijzelt, zie je hoe de stukken over de hemel worden verspreid en elk in een ver rijk terechtkomen. Kapitein Minnie heeft jouw hulp nodig om het schip naar deze onbekende werelden te navigeren om de ontbrekende stukken van de wensster te vinden!

Jij kiest waar je naartoe gaat en zet koers naar avontuurlijke plaatsen als Motunui, New Orleans, Nooitgedachtland, Sydney en nog veel meer. Elke zoektocht neemt je mee op een uitgebreide reis door de Disney Wish, terwijl je op zoek gaat naar kunstwerken, borden en rekwisieten die op magische wijze transformeren om de personages en omgevingen van deze verhaalwerelden overal om je heen tot leven te brengen.

Onderweg sluit je je aan bij de heldhaftige personages die op elke bestemming wonen op een missie om het sterfragment te vinden dat daar is geland. Hoogtepunten zijn:
- samenwerken met Moana om hun kano's voorbij het rif te navigeren;
- Tiana helpen de perfecte pot van haar vaders favoriete gumbo te koken;
- Tinker Bell oproepen om de Disney Wish een extra snuifje elfenstof te geven; en
- duiken in de East Australian Current (EAC) met Nemo en zijn vrienden.

Het avontuur zal culmineren in een grote finale in een van de belangrijkste entertainment locaties van het schip. Tijdens deze interactieve  live-ervaring kom je samen met andere spelers om het op te nemen tegen een beruchte Disney schurk (die al die tijd aan de touwtjes trekt) om uiteindelijk de wensster terug te brengen naar zijn rechtmatige plaats in de hemel.

Disney Uncharted Adventure is ontwikkeld met het oog op flexibiliteit, herspeelbaarheid en aanpasbaarheid, zodat jij de baas kunt zijn over je eigen avontuur! Je kiest zelf wanneer en hoe je speelt. Als je niet elke quest voltooit, kun je toch genieten van het slotevenement. Als je steeds opnieuw speelt, ontdek je misschien elke keer nieuwe verrassingen en beloningen. Je kunt in je eentje spelen of met familie en vrienden - de ervaring werkt met maximaal zes apparaten tegelijk, maar je kunt ook een team vormen op slechts één of twee apparaten tegelijk.

Meer details over Disney Uncharted Adventure worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney Cruise via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 24 augustus 2021 09:34