Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fantasierijke werelden, echte avonturen: Nieuwe ervaringen voor kinderen op de Disney Wish

oktober 11, 2021 128
Als je hebt gevolgd hoe we de Disney Wish onthullen, dan weet je al dat het nieuwste Disney Cruise Line-schip een totaal vernieuwde Disney's Oceaneer Club zal hebben, waar kinderen van 3 tot 12 jaar de werelden van Marvel Superhelden, Disney Prinsessen, "Frozen"-vrienden en Disney Imagineers op gloednieuwe manieren zullen ervaren.

Nog meer plezier wacht op kinderen in dit levensechte wonderland... We hebben net nog twee magische ervaringen aangekondigd die debuteren in Disney's Oceaneer Club aan boord van de Disney Wish volgende zomer: Star Wars: Cargo Bay en Mickey en Minnie Captain's Deck!Bekijk de "Designing the Disney Wish" video hierboven voor een voorproefje van de fantasierijke kinderruimtes die naar dit schip komen, lees dan verder om meer te weten te komen over nieuw entertainment en character ervaringen in heel Disney's Oceaneer Club.

Nieuwe avonturen in Star Wars: Cargo Bay
De eigenaardige wezens en legendarische personages van het Star Wars heelal zullen centraal staan in Star Wars: Cargo Bay. Deze unieke meeslepende ervaring plaatst kinderen in de belangrijke rol van schepselverzorgers terwijl ze leren om te gaan met een ondeugende menagerie van exotische wezens uit het hele melkwegstelsel, waaronder een porg, Loth-kat, worrt en nog veel meer.

Tijdens de cruise zullen ze gebruik maken van augmented reality-datapads om de wezens te volgen en te bestuderen tijdens een reeks speciale opdrachten. Maar er zit meer achter deze job dan je op het eerste gezicht zou zeggen: De nieuwe bemanning zal deelnemen aan een belangrijke missie om een paar geheime verstekelingen, Rey en Chewbacca, terug te brengen naar het Verzet.

Tijdens de interactieve "Star Wars: Creature Challenge"-ervaring worden de nieuwe verzorgers op de proef gesteld terwijl ze de levensechte wezens helpen voeden en in aanraking komen met de gevaarlijkste wezens in het heelal. Als het misgaat, moeten ze een beroep doen op de expertise van Rey en Chewbacca - en zelfs de Force kanaliseren - om het schip van de ondergang te redden.


Een viering van ontdekkingen op het Mickey en Minnie Captain's Deck
Mickey en Minnie Captain's Deck is speciaal ontworpen voor de jongste zeilers in Disney's Oceaneer Club en het is een nautische speeltuin geïnspireerd door de kleuren, iconen en magie van Disney Cruise Line. Deze gloednieuwe ruimte zal gevuld zijn met een reeks van maritiem gethematiseerde fysieke en zintuiglijke spelletjes en activiteiten, zoals buisvormige glijbanen en toestellen waar je doorheen moet kruipen, scheepswielen, "drukke dozen" gemodelleerd als schip controles en pluizige zitplaatsen in de vorm van reddingsvesten.

Wanneer kleine kinderen de ruimte betreden, beginnen ze aan een avontuur vol plezier en genieten ze van de speeltijd met Mickey Mouse en Minnie Mouse zelf. Op bepaalde tijdstippen tijdens de reis zal de ruimte open zijn voor de families van de kleintjes om in groep te spelen, en de peuters van de It's a Small World Nursery zullen ook speciaal toegang krijgen tot de club om te ontdekken, te leren en te spelen met Mickey en Minnie.

De belangrijkste ervaring wordt "Minnie's Captain Academy", een energieke trainingssessie voor kinderen om hun lichaam te trainen (door middel van speelse spelletjes, dansen en maritieme "oefeningen") en hun geest, door het testen van hun verbeelding en vindingrijkheid tijdens een reeks uitdagingen die gekoppeld zijn aan STEAM-principes (wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde). Kapitein Minnie zal hun vorderingen bekijken en hen officieel tot erekapitein uitroepen!


Kwaliteitsvolle speeltijd met superhelden, prinsessen en "Frozen" vrienden
In Disney's Oceaneer Club zullen kinderen meer mogelijkheden dan ooit hebben om plezier te beleven met Disney-figuren tijdens deskundig ontwikkelde spelletjes en programma's - en wanneer er personages langskomen, zullen ze blijven om te spelen. Zoals "Star Wars: Creature Challenge" en "Minnie's Captain Academy," elke ruimte zal unieke interactieve, onvergetelijke ervaringen bieden die exclusief zijn voor Disney Cruise Line.
•    Op Marvel Super Hero Academy zullen jonge rekruten deelnemen aan een hands-on training sessie met Ant-Man en The Wasp, die hen zal leren hoe ze hun eigen Pym Particles, de technologie die deze helden in staat stelt om objecten te krimpen en groeien (en zichzelf), kunnen maken en testen.

•    Ook in de Marvel Super Hero Academy zullen kinderen samenwerken met de meesterbreinen van Pym Technologies en Wakandan Design Group - inclusief een speciale verschijning van Black Panther - om het kwaadaardige plan van Taskmaster te verijdelen om het systeem van de academie te hacken en 's werelds meest geavanceerde heldentechnologie te stelen.
•    Wanneer het centrum van Disney's Oceaneer Club verandert in de Snuggly Duckling taverne uit Walt Disney Animation Studios' "Rapunzel" zullen kinderen de beste dag ooit hebben met Rapunzel en Flynn Rider wanneer ze op een speurtocht gaan om de ontbrekende stukken van het Snuggly Duckling bord terug te vinden.

•    In Belle's Bibliotheek gebruiken kinderen hun verbeelding om het meest gedurfde, hilarische, fantastische nieuwe verhaal te verzinnen voor hun favoriete boekenliefhebber. Belle zal haar verstand en haar magische spiegel uitlenen om de personages, het plot en de ontknoping van het gloednieuwe verhaal te bepalen.

•    In Anna en Elsa's Sommerhus zullen de nieuwste inwoners van Arendelle deelnemen aan een speciale viering van de recente kroning van koningin Anna door de geschiedenis na te spelen van hoe ze koningin is geworden - door de rollen en iconische filmmomenten van personages als Anna, Elsa, Olaf, Kristoff, Hans en meer aan te nemen - voordat de koningin, haar zus en hun sneeuwpopvriend komen opdagen om mee te doen met de pret.


Speciaal plezier voor kleintjes, jongere en oudere tieners
Zoals eerder aangekondigd, zullen cruisers van zes maanden tot drie jaar worden opgevangen in de It's a Small World Nursery, waar oppasdiensten zullen worden verleend in een leuke omgeving, geïnspireerd door de geliefde Disney attractie met dezelfde naam. Hier zullen de kleintjes spelletjes spelen, knutselen, films kijken, boeken lezen en tijd doorbrengen met Disney vriendjes onder de deskundige zorg van door Disney opgeleide begeleiders.
Oudere kinderen zullen op hun eigen manier chillen en spelen aan boord van de Disney Wish in trendy hangouts die een verfijnd design combineren met jeugdige Disney-touch. Niet alleen zal het schip beschikken over onze gekende tienerclubs, Edge en Vibe, maar er zal ook een gloednieuwe hangout zijn speciaal voor hen.

Vraag nu gratis een prijsofferte via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 11 oktober 2021 08:15