Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Deze zwijmel-waardige hangouts zijn de Disney Wish van tieners en jongeren die uitkomt.

oktober 12, 2021 135
Gisteren deelden we nieuwe details over het character-gevulde plezier aan boord van de Disney Wish voor jonge kinderen en vandaag vertellen we wat ons nieuwste schip aan dek heeft voor de coolste cruisers op volle zee - tieners!

Oudere kinderen van 11 tot 17 jaar zullen op hun eigen manier chillen en spelen aan boord van de Disney Wish, met trendy hangouts en programma's onder leiding van een begeleider speciaal voor hen. Met gloednieuwe looks die verfijnd design combineren met een jeugdige Disney-touch, zullen deze clubs barsten van de creatieve ontwerpdetails, comfortabele loungeruimte en hightech entertainment. Laten we eens een kijkje nemen …


Edge
In Edge kunnen tieners van 11 tot 14 jaar plezier maken, vrienden maken en spelletjes spelen in een lichte, kleurrijke hangout die is geïnspireerd op een chique loft in New York City. De club heeft gezellig meubilair, comfortabele nissen om alleen te gamen en films te kijken en een frisdrankbar.
Een van mijn favoriete details is het overdekte solarium met een zonnig dakraameffect, tapijt met een patroon van vers gras en madeliefjes, een muurschildering van een helderblauwe lucht en spellen geïnspireerd op een kleurrijk stadspark.
Overal in Edge zullen grafische kunstwerken, bekend als "fotowanden", volop mogelijkheden bieden voor tieners om coole, deelbare vakantiefoto's te maken die hun vrienden thuis zeker zullen benijden.


Vibe
In Vibe kunnen tieners tussen 14 en 17 jaar nieuwe vrienden ontmoeten, films kijken, spelletjes spelen en deelnemen aan leuke activiteiten die speciaal voor hen zijn gecreëerd. Deze stijlvolle ruimte is geïnspireerd op een Parijse kunstenaarsloft en bevat klassieke architecturale elementen zoals vorstelijke Franse zuilen en paneelwanden bedekt met grillige pop-art muurschilderingen en kleurrijke graffiti, evenals een traditionele Franse Morris-zuil beplakt met Disney-geïnspireerde reisposters.
Het decor zal een elektrische retro twist hebben, met levendige neonreclames en funky popart, geaccentueerd door een meer dan levensgroot, fel beschilderd Mickey Mouse-beeldje. Combineer dat alles met ramen van de vloer tot aan het plafond met uitzicht op de oceaan en elke hoek in Vibe zal een selfie-waardige achtergrond bieden voor de meest trendy tieners op volle zee.


The Hideaway
Als allereerste Disney schip, zal de Disney Wish een derde toevluchtsoord voor tieners hebben: The Hideaway. Deze hippe nieuwe hangplek zal oudere kinderen en jonge volwassenen een andere plek bieden om te ontspannen, een smoothie te drinken, naar muziek te luisteren en meer in een chique setting, compleet met een dansvloer en DJ booth - perfect voor karaoke wedstrijden en danscompetities.
The Hideaway zal worden versierd met een levendig kleurenpalet, retro geïnspireerde design details, een gestileerde "Hiya, pal" muurschildering en discobal lichten. Deze flexibele ruimte grenst aan Vibe en kan worden opengesteld voor de tienerclub, worden afgesloten voor activiteiten voor tieners en zelfs speciaal worden gereserveerd voor gasten van 18 tot 20 jaar.
Het maakt niet uit waar ze zijn, tieners zijn in voor heel veel plezier tijdens aangepaste, begeleide programma's ontworpen om hun unieke interesses, zoals een hilarische nieuwe wedstrijd over de fan-favoriete Walt Disney Animation Studios 'film, "The Emperor's New Groove." (Boom, baby!) En de pret stopt daar niet: Ze zullen ook genieten van speciale activiteiten op het hele schip tijdens speciale evenementen in Hero Zone, Luna en nog veel meer.

Vraag nu gratis een prijsofferte via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 12 oktober 2021 07:43