Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Genie en Disney Genie+ nu ook in het Disneyland Resort (VS)

december 09, 2021 155
Opgelet, Disneyland Resort fans! We zijn verheugd om mee te delen dat Disney Genie beschikbaar zal zijn in het Disneyland Resort vanaf 8 december 2021.

Disney Genie wordt geïntegreerd in de bestaande Disneyland app en biedt nieuwe functies om je te helpen je beste Disney dag te creëren. Zorg er met de Disneyland-app voor dat je de nieuwste versie downloadt en zorg ervoor dat je notificatie- en locatieservices zijn ingeschakeld, zodat je het meeste uit de functies van de app kunt halen.De nieuwe service zal het volgende omvatten:

Gratis Disney Genie functies
In de Disney Genie service zitten functies zoals een gepersonaliseerde routemaker geïnspireerd door de dingen waarvan je ons vertelt dat je ervan houdt, ze helpen je het  meeste uit uw tijd in het park te halen, zodat u meer plezier kunt hebben! Vertel Disney Genie uw favoriete dingen - foodie ervaringen, must-do attracties, Super Heroes of prinsessen - ervaringen die uw Disneyland Resort dag speciaal maken, en Disney Genie doet al het werk om leuke opties op jouw maat voor te stellen.

De Disney Genie service zal ook geweldige extra functies aanbieden, zoals een persoonlijke tip functie om uw favoriete attracties en eetgelegenheden te zien op een centrale plaats, en voorspelde toekomstige wachttijden voor attracties , waardoor u de beste tijd kan voorspellen om deze te bezoeken gedurende de dag.

Deze functies zijn gemaakt om u te helpen minder tijd te besteden aan wachten in de rij, zodat u meer kunt genieten van wat u leuk vindt. Wat meer is, Disney Genie service werkt zelfs rond uw bestaande plannen, zoals reserveringen in de restaurants!

Disney Genie is vergelijkbaar met een navigatie-app op je telefoon, hij doet  al het werk achter de schermen en werkt je reisschema voortdurend bij van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, zodat je spontaan kunt blijven en het meeste uit je tijd in de parken kunt halen!


Mogelijkheid tot toegang tot de nieuwe Lightning Lane ingang
Als u de laatste tijd in het Disneyland Resort bent geweest, heeft u misschien gezien dat er nieuwe borden zijn geplaatst voor de Lightning Lane ingangen bij een aantal populaire attracties. De Lightning Lane biedt het gemak dat u tijd bespaart bij het wachten in de rij. U kunt op twee manieren gebruik maken van de Lightning Lane ingang voor bepaalde attracties:

1) Disney Genie+ service.  
Disney Genie+ zal beschikbaar zijn voor $20 per ticket per dag, en stelt u in staat om het volgende beschikbare aankomstvenster te selecteren voor Disney Genie+ Lightning Lane ingangen bij een verscheidenheid van attracties, één voor één (onder voorbehoud van beperkte beschikbaarheid; limiet één Lightning Lane selectie per ervaring per dag). Disney Genie+ Lightning Lane ingangen zijn beschikbaar bij geselecteerde attracties in zowel Disneyland park als Disney California Adventure park - geweldig voor degenen die Park Hopper tickets hebben. Disney Genie+ omvat ook onbeperkte Disney PhotoPass digitale fotodownloads van uw dag, evenals leuke nieuwe audio-ervaringen die u de parken op coole nieuwe manieren laten ontdekken - door middel van fascinerende leuke weetjes en een kijk achter de schermen.
Disney Genie+ service kan worden gekocht in de Disneyland app nadat je het park bent binnengegaan en je parkticket hebt gekoppeld. Na 8 december kunt u er ook voor kiezen om Disney Genie+ voorafgaand aan uw bezoek aan te schaffen wanneer u een parkticket koopt. U kunt beginnen met het maken van uw Lightning Lane aankomst selecties zodra u een themapark binnenkomt!
EN/OF


2) Individuele Lightning Lane ingangskeuze.
Deze nieuwe "à la carte" optie maakt de individuele aankoop mogelijk van Lightning Lane aankomstvensters voor enkele van onze meest populaire attracties: Radiator Springs Racers en WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure in het Disney California Adventure park, en Star Wars: Rise of the Resistance in het Disneyland park (onder voorbehoud van beperkte beschikbaarheid; attracties niet inbegrepen bij Disney Genie+). Prijzen voor de "à la carte" optie zullen variëren per datum en attractie. Controleer de Disneyland app op de dag van uw bezoek voor de meest recente prijzen voor elke beschikbare Lightning Lane attractie ingang en aankomstvenster. Als u voor deze optie kiest, kunt u het volgende beschikbare aankomstvenster kopen, één voor één, voor maximaal twee (2) attracties per dag bij binnenkomst in een themapark.

Ter herinnering, u kunt één van deze opties kiezen, beide of geen van deze opties. Het is allemaal aan jou en wat het beste werkt voor jouw ideale Disney dag! Attracties zullen een traditionele stand-by wachtrij blijven aanbieden, of er kan ook een virtuele wachtrij worden gebruikt bij bepaalde attracties. Check de Disneyland app voor de wachtrij status van de attracties.
Wil je meer informatie? Bezoek Disneyland.com/Genie voor meer informatie, waaronder hoe u uw reisplan in Disney Genie kunt maken, Disney Genie+ kunt kopen, selecties voor Lightning Lane aankomstvensters kunt maken en andere handige tips.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)