Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Resort kondigt nieuwe updates aan om gasten meer waarde en flexibiliteit te bieden

januari 12, 2023 52
Gelukkig Nieuwjaar! We zijn iets meer dan een week in 2023 en nu al zijn we zo enthousiast over alles wat er gaat komen naar Disneyland Resort - en ongelooflijk trots op de ervaringen waarvan je hier dit jaar zal kunnen genieten.

We zijn dankbaar voor iedereen die van plan is ons te bezoeken, of het nu is om Lunar New Year te vieren van 20 januari tot 15 februari, of Disney California Adventure Food & Wine Festival van 3 maart tot 25 april, om uw familie kennis te laten maken met het vernieuwde Mickey's Toontown wanneer het 8 maart opent, mee te zingen en te dansen met de "Magic Happens" parade bij zijn langverwachte terugkeer vanaf 24 februari, of te genieten van de Disney100 viering in het Disneyland Resort wanneer deze start op 27 januari met speciale aanbiedingen het hele jaar door.
We zijn zo dankbaar voor u, onze Disneyland Resort gasten, en zullen altijd luisteren naar manieren om uw ervaring te verbeteren. Nu u begint met het plannen van uw reizen naar de gelukkigste plaats op aarde in 2023, hebben we een paar spannende updates te delen!

Wissel nog vroeger tussen de parken met je Park Hopper ticket, vanaf 4 februari om 11.00 uur PT.
Vanaf 4 februari 2023 kunnen gasten die een Disneyland Resort themapark binnengaan met een Magic Key pas of een Park Hopper ticket twee uur eerder wisselen tussen de parken - en dit vanaf 11 uur PT! Dit betekent nog meer magie en meer plezier voor uw dag als u geniet van het beste van wat zowel Disneyland park en Disney California Adventure park te bieden hebben.

Nog meer mogelijkheden om een bezoek te plannen met een parkticket van $104
Ready, set, book! We zijn blij om te delen dat de Disneyland Resort reserveringskalender in 2023 bijna twee maanden toegang aanbiedt ter waarde van $104 per parkticket, wat extra mogelijkheden betekent om te genieten van onze laagste eendaagse, een-park ticketprijs terwijl je momenten creëert die voorbestemd zijn om herinneringen te worden.  En met zo veel spannende nieuwe aanbiedingen van de twee nieuwe avondspektakels - "Wondrous Journeys" in Disneyland park en "World of Color - ONE" in Disney California Adventure park - tot Mickey & Minnie's Runaway Railway, die allemaal openen op 27 januari, plus terugkerende favoriete festivals, klassieke attracties, heerlijk eten en drinken en zo veel meer, is 2023 een fantastische tijd om het Disneyland Resort te bezoeken!

Gratis Disney PhotoPass digitale attractiefoto’s om als souvenir mee te nemen naar huis
Zo velen van ons hebben gekoesterde herinneringen vastgelegd in de vorm van attractiefoto's - of het nu enorme schreeuwen zijn tijdens uw eerste Space Mountain rit of een zegevierende glimlach wanneer je over de finish gaat in Radiator Springs Racers, dit zijn enkele van de beste momenten om mee naar huis te nemen. Als een "dank je wel" aan onze ongelooflijke Disneyland Resort gasten, zijn we verheugd om Disney PhotoPass digitale foto downloads gemaakt op elke Disney PhotoPass beschikbare attractie tijdens een parkbezoek, gratis te maken op de Disneyland app voor alle parkgasten met een ticket vanaf 4 februari, tijdens de Disney100 viering in het Disneyland Resort.

Meer gelegenheden om deel uit te maken van het Magic Key program
We zijn blij dat er een voortdurende vraag blijft naar ons Magic Key programma, dat op reservering toegang tot één of beide Disneyland Resort themaparken biedt gedurende het hele jaar - niet te vergeten de kans om de magie bij elk bezoek te openen! Disneyland Resort zal daarom in 2023 af en toe bepaalde Magic Key passen beschikbaar maken voor nieuwe verkoop. Blijf Disneyland.com/MagicKey controleren voor verkoopdata en beschikbaarheid.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 12 januari 2023 16:08