Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gregory Porter, CHERISE - Love Runs Deeper officiele Disney kerstadvertentie

december 07, 2021 160
Disney Music Group's Disney Music Publishing (DMP) en Disney Consumer Products, Games and Publishing (CPGP) hebben voor het tweede jaar op rij samengewerkt om de jaarlijkse Disney 'From Our Family To Yours' vakantieplek te creëren, die wereldwijd wordt uitgezonden.


Het nummer, "Love Runs Deeper", is geschreven door DMP-artiesten Grammy-winnende Dewain Whitmore, Jr. en schrijver/producersteam Parkwild, en wordt uitgevoerd door Grammy Award-winnaar Gregory Porter.

De spot, die nu wordt uitgezonden, heet 'The Stepdad' en vertelt het hartverwarmende verhaal van een samengesteld gezin dat saamhorigheid, inclusie en de liefde oproept die voortkomt uit het gezinsleven. In de "Lola"-advertentie van vorig jaar stond het nummer "Love Is A Compass" (ook geschreven door Parkwild). De "Lola"-spot had meer dan 106 miljoen views en bevatte Nicole, die nu de moeder is in "Love Runs Deeper/The Stepdad". De originele Gregory Porter met CHERISE-versie van "Love Runs Deeper" is ook gelokaliseerd in meerdere talen voor Duitsland, Spanje, Roemenië, Polen, Tsjechië, Rusland, Latijns-Amerika, Zweden, Israël, Griekenland en Bulgarije.De campagne ondersteunt Make-A-Wish en bij elke download vóór 31 december 2021 van "Love Runs Deeper" wordt 100% van de opbrengst van de verkoopprijs gedoneerd aan Make-A-Wish International om levensveranderende wensen die kinderen helpen fysieke en emotionele kracht op te bouwen die ze nodig hebben om kritieke ziekte te bestrijden

Dewain Whitmore, Jr. zei: "Het was zo'n eer om samen met Disney aan de kerstcampagne van dit jaar te werken. De boodschap die we konden overbrengen, is er een waarvan ik weet dat die zal weerklank vinden bij gezinnen over de hele wereld, liefde, saamhorigheid en familie. Om iets te kunnen creëren dat zo impactvol is, betekent de wereld voor mij."

Parkwild voegde eraan toe: "Het was een onmetelijk voorrecht om aan een tweede opeenvolgende vakantiecampagne voor Disney te werken. Het verhaal is hartverwarmend, oprecht en herkenbaar op veel verschillende niveaus. We zijn zo enthousiast dat de wereld zich identificeert met het verhaal van 'The Stepdad ,' en daarbij deze feestdagen op een dieper niveau contact maken met hun families."

Download: https://hollywoodrecs.co/LoveRunsDeeper

bron
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 07 december 2021 08:12

Laagste prijs kalender