Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Luid het kerstseizoen in met kerstvreugde in de Disney parken over de hele wereld

december 18, 2021 139
Het is de mooiste tijd van het jaar en over de hele wereld vieren onze parken en resorts het seizoen met feestelijk plezier voor iedereen om van te genieten! Leg uw herinneringen vast met speciale fotomomenten, bezoek uw favoriete Disney-vrienden en geniet van de magie van het seizoen in Disneyland Paris, Hong Kong Disneyland Resort, Shanghai Disney Resort en Tokyo Disney Resort!


Gasten die Disneyland Paris bezoeken, kunnen deelnemen aan een spectaculair kerstfeest met nieuw en terugkerend entertainment, overheerlijke hapjes en verbluffende decoraties tot en met 9 januari. Mis de duizelingwekkende "Disney Illuminations" show niet, die 21 december terugkeert om het seizoen te verlichten met muziek, vuurwerk en lichtprojecties.


Mickey Mouse en zijn vrienden, Disney Prinsessen en de Kerstman zullen ook komen om vreugde te verspreiden in de gloednieuwe "Mickey's Dazzling Christmas Parade!" in nieuwe kostuums die speciaal voor deze gelegenheid werden ontworpen!

Natuurlijk missen we nooit de kans om van het kerstseizoen te genieten! Van seizoensgebonden gerechten zoals gevulde kalkoen of Christmas Yule Log tot charmante traktaties zoals Minnie's Christmas tartlet en Olaf'choc'o'neige, uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn voor uw deelname aan dit feest voor de feestdagen.


In Hong Kong Disneyland Resort kunnen gasten genieten van een besneeuwd kerstverblijf met "A Disney Christmas" tot en met 2 januari. Vol met favoriete personages, feestelijke ervaringen en zelfs sneeuw, zal dit feest je zeker van 's ochtends tot 's avonds betoveren!

Gasten die het resort bezoeken, zullen worden verblind door de "Holiday Wish-Come-True Tree Lighting Ceremony," wanneer de iconische kerstboom zal worden verlicht en Main Street, U.S.A. zal worden bestrooid met sneeuw. Gasten kunnen ook wandelen door de Fantasy Gardens Wintertime Market, waar speciale selfie plekken, decoraties, hapjes en drankjes, en seizoensgebonden koopwaar kan worden gevonden gedurende het hele seizoen.Zie Duffy en zijn vrienden als ze de hoofdrol spelen in een gloednieuwe kerstoptocht, "A Holiday Gift of Cheer with Duffy and Friends," compleet met nieuwe winteroutfits om de feestdagen vrolijk te laten verlopen, terwijl Mickey Mouse en zijn vrienden zullen verschijnen voor het "Mickey and Friends Christmastime Ball" voor het Castle of Magical Dreams voor een show vol muziek, zang en dans! En mis ook de speciale verschijning van Santa Goofy niet in zijn gloednieuwe podiumshow, "Santa Goofy's Magical Snowfall," waar waterzuilen tot leven komen om mee te dansen terwijl de sneeuwvlokken vallen.

Marty's General Store op Main Street, U.S.A. is ook omgetoverd tot een kerst cadeauwinkel met een scala aan geschenken , met een besneeuwde toverstaf waaruit belletjes komen, adventskalender box sets, traditionele ornamenten en feestelijke huisdecoratie, evenals seizoensgebonden pluche, feestelijke kleding, oortjes, en accessoires.


Traditionele kerstmaaltijden en speciale snacks zullen ook beschikbaar zijn in het resort, waaronder de Kerst Mickey chicken pie, chocolade churros, Tokachi Red Bean Ice Cream, en zelfs donut lolly's! Popcorn karren zullen klaar staan voor de festiviteiten met emmers in de vorm van de Gouden Kerstboom of Toy Story blokken die je kan vullen met kerstige popcorn!


Shanghai Disney Resort zal transformeren in een winter wonderland dit kerstseizoen, met speciaal entertainment en decor om elke hoek om vakantievreugde te verspreiden voor de gasten tot 3 januari.

Overal in het resort kunnen gasten speciale verrassingen, perfecte selfie-locaties en ijssculpturen vinden, allemaal in het thema van "Frozen", plus optredens van Santa Goofy en de Surprise Squad, die het hele seizoen voor wat extra plezier zorgen!Gasten kunnen Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden elke dag zien tijdens de shows "Happy Holidays, Mickey!" en "Christmas Swing!" langs Mickey Avenue. En elke avond zullen het betoverde Storybook Castle en de Gardens of Imagination oplichten als Koningin Elsa haar magie met iedereen deelt als de "Frozen Snow Celebration" glinsterende kerstbomen in lichterlaaie zet tijdens "Mickey's Magical Tree Lighting Ceremony!"


Luid het seizoen in in het Tokyo Disney Resort, waar Disney vrienden op hun kerstbest zullen worden gekleed om gasten te begroeten in een speciaal gethematiseerde begroetingsparade in Tokyo Disneyland! In Tokyo DisneySea zullen Mickey Mouse en zijn vrienden vroegere kerstgebeurtenissen uit de geschiedenis van het park vieren met kleurrijke kostuums en voorstellingen die het hele seizoen zullen veranderen.


Overal in het resort bereiden Disney-koks seizoensgebonden menu's, zoals herderstaart in de vorm van een kerstkransje, churros met chocoladesmaak en nog veel meer! Plus, geselecteerde restaurants in Tokyo DisneySea zullen een unieke maaltijd met "kaas" serveren als onderdeel van de "Seasonal Taste Selections"-serie, met inbegrip van speciaal ontworpen desserts die de smaken van het seizoen vieren.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 18 december 2021 09:59

Laagste prijs kalender