Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

D23 expo "The Ultimate Disney Fan Event" gaat door van 9 tot 11 september 2022

januari 14, 2022 425
Vandaag heeft D23 spannende nieuwe details bekendgemaakt over de D23 Expo 2022 presented by Visa®. "The Ultimate Disney Fan Event"  dat terugkeert naar het Anaheim Convention Center van 9 tot 11 september, om de magie en opwinding van Disney te vieren en het startschot te geven voor Disney100, de honderdjarige viering van The Walt Disney Company.

D23 expo zal alle wondere werelden van Disney - inclusief Pixar, Marvel en Star Wars - verenigd onder één dak vieren, om te laten zien wat er nieuw is en wat er in het verschiet ligt van de Disney themaparken, streaming, televisie, muziek, producten en films. D23 Expo 2022 zal meer dan 50 shows, presentaties en panels bevatten, waaronder de Disney Legends Awards Ceremony, die de getalenteerde personen eert die belangrijke bijdragen hebben geleverd aan de Disney-erfenis, evenals een geheel nieuwe tentoonstelling samengesteld door de Walt Disney Archives die de 100e verjaardag van Disney belicht. Ticketverkoop is op donderdag 20 januari om 12 uur. Tickets voor een dag zijn $99 voor een volwassene en $79 voor kinderen, en voordelige tickets voor drie dagen zijn ook beschikbaar. Hotel- en Disneyland Resort-parkkaarten met korting zijn beschikbaar voor alle kopers van D23 Expo-kaarten.

Ga voor meer informatie over tickets, ticketprijzen en D23 Expo naar D23Expo.com.

Wat mag je verwachten?

De Mousequerade verkleedwedstrijd met onderdelen zoals "Off the Screen", "Imagine That!", "Magical Mashups" en "Cast of Characters".

Mickey Mouse One: Walt's Plane presented by Amazon.  


Op de D23 Expo van dit jaar wordt een gloednieuwe tentoonstelling geopend met een iconisch stukje Disney-geschiedenis. Het Walt Disney's Grumman Gulfstream I bedrijfsvliegtuig, dat momenteel backstage in Walt Disney World Resort staat,  komt naar Anaheim. Het vliegtuig was jarenlang te zien als onderdeel van de Studio Backlot Tour in Disney's Hollywood Studios.

Een kijkje van wat Disney in de toekomst voor ons in petto heeft,favoriete Disney-sterren, personages, Imagineers, animators en filmmakers

Gasten zullen er vele merchandise vinden- waaronder ook D23 Expo-exclusieve verzamelobjecten - in een assortiment van Disney en partner pop-up winkels, waaronder het D23 Expo Emporium, waar de ultieme Disney-fans hun ultieme schatten kunnen vinden.

De 7.000 zitplaatsen tellende Hall D23 , de 3.000 zitplaatsen tellende Premiere Stage, de 1.200 zitplaatsen tellende Backlot Stage, en de uitgebreide, 700 zitplaatsen tellende Walt Disney Archives Stage samengesteld door de staf van de Archives. Op de grote beursvloer, de D23 Expo Live! Stage zullen er het hele weekend lang optredens,  demonstraties zijn en nog veel meer.

D23expo zal ook live te streamen zijn van 9 tot 11 september 2022.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 14 januari 2022 13:47