Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aurora

maart 23, 2021 955
Een panoramisch uitzicht op het Enchanted Storybook Castle, een atmosfeer van exceptionele elegantie, een selectie van 5-sterren gerechten en de beste wijnen combineren alles tot een ultieme dinerervaring die niets minder is dan magisch.

Er was eens
Welkom bij de ultieme dinerervaring, waar kenmerkende gerechten en een elegante omgeving een maaltijd van magische proporties vieren. Het strakke en verfijnde decor en de luxueuze ambiance bieden de perfecte achtergrond voor de echte levensgenieter.
Diner begint met een ongekende selectie van voorgerechten, met bijvoorbeeld een Salade Caprese of Thais geïnspireerde bouillon met verse tijgergarnalen, voordat je verder gaat met een hoofdgerecht zoals gepocheerde Canadese kreeft of ossenhaas.
Sluit het diner af met een dessert zoals Aurora’s Toast, Lemon Noir of Pineapple Cha Cha.


De prinses achter ons sprookjesachtig feest
Geniet van het adembenemende landschap hoog boven Shanghai Disneyland. Met het panoramisch uitzicht en met de geweldige atmosfeer van het restaurant wat haar naam draagt, brengen we een hommage aan Aurora, de alom geliefde Disneyprinses van de klassieker uit 1959 Sleeping Beauty. Slechts één hap uit ons inspirerende menu onthult waarom haar legendarische verhaal voort leeft.

Goed om te weten
Dit restaurant is het meest luxueuze restaurant binnen het Shanghai Disney Resort. Een diner in restaurant Aurora is daarom een bijzondere beleving. Er wordt daarom ook verwacht dat je je gepast kleed, dus bij voorkeur geen slippers, sandalen, sportkleding of mouwloze shirts.


Menu
Het menu bevat een variëteit aan gerechten van topklasse. Er bestaat de mogelijkheid om á la carte te dineren, hierbij is er ruime keuze aan warme of koude voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Het restaurant heeft verder een zeer ruime drank- en wijnkaart. Daarnaast biedt Aurora ook nog speciale menu's met een 4-, 5- of 6-gangen diner met wijn.

De afgebeelde gerechten geven een idee van het eten in dit restaurant, maar gerechten kunnen aangepast of vervangen worden.


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 13 april 2021 09:08