Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The Princess and The Frog' Splash Mountain update wordt in 2024 geopend in Disneyland, Magic Kingdom

juni 03, 2022 558
Anika Noni Rose (die Tiana vertolkt in Disney's "The Princess and the Frog") kondigde aan dat Disney van plan is om de Splash Mountain vervangende attractie in Disneyland en het Magic Kingdom in 2024 te openen.

Disney heeft nog geen sluitingsdatum aangekondigd voor de klassieke Splash Mountain in beide parken, maar het vermoeden bestond dat de informatie op de D23 Expo 2022 in september zou komen. We zullen moeten afwachten of dat dan werkelijkheid wordt.

Dit is wat er nu bekend is over het verhaal van de rit:
De concept art toont Tiana, samen met Naveen en Louis, terwijl ze op reis gaat om een uniek Mardi Gras-feest te organiseren. De attractie zal nieuwe muziek brengen, geïnspireerd op de soundtrack van de film. Het zal nieuwe personages bevatten naast de personages uit de animatiefilm, waarvan sommigen te zien zijn in de concept art. Op basis van de personages die in de schaduwen te zien zijn, kunnen ten minste enkele van deze personages audio-animatronics zijn van de bestaande Splash Mountain.

Boek nu je verblijf voor WDW in 2023 met gratis maaltijden, 14 dagen voor de prijs van 7 en meer: Walt Disney World Aanbieding

(Bron WDW News Today)
Beoordeel dit item
(0 stemmen)