Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De nieuwe MagicBand+ wordt op 27 juli gelanceerd in Walt Disney World

juli 26, 2022 278
De Walt Disney World MagicBand+ kan alles doen wat een MagicBand kan en meer - van themaparken betreden en je Disney PhotoPass-herinneringen koppelen, tot het ontgrendelen van je Disney Resort-hotelkamer en meer.

Maar onze nieuwste wearable heeft ook geweldige nieuwe functies, waaronder van kleur veranderende lichten, haptische trillingen en gebarenherkenning - plus hij kan worden gekoppeld aan je smartphone via de My Disney Experience-app. Als je er eenmaal een in handen hebt, wil je het allemaal doen - en er is veel dat je kunt doen wanneer MagicBand+ wordt gelanceerd!
Voordat je aan deze opwindende nieuwe ervaringen begint, wil je de perfecte MagicBand+ kiezen uit een ongelooflijke reeks van meer dan 25 ontwerpen.

Disney Fab 50 Quest
Als onderdeel van het Walt Disney World 50 -jarig  jubileumfeest, kun je met de "Disney Fab 50 Quest" communiceren met de Disney Fab 50 Character Collection in alle vier de themaparken. Help Tinker Bell de sculpturen tot leven te brengen in alle vier de themaparken van Walt Disney World met behulp van virtueel elfenstof van Tink.
Jodi Benson, die je misschien kent als de stem van Ariel in "The Little Mermaid", begon onlangs aan de zoektocht en sprak met een paar bekende vrienden - Sebastian en Flounder!Sebastian en Bot zijn slechts een paar personages die je kunt ontmoeten!
Je kunt met je hand zwaaien om virtueel elfenstof op elke Disney Fab 50 Character-sculptuur te strooien voor verschillende reacties! Om nog meer te ontgrendelen tijdens je zoektocht, gebruik je de Play Disney Parks-app om de sculpturen te verzamelen en de werelden van je favoriete personages te betreden via een augmented reality-functie.**

Star Wars: Batuu Bounty Hunters
Op Batuu bloeit de premiejacht. MagicBand+ is jouw gids voor het zoeken naar talloze virtuele premies die verborgen zijn in Black Spire Outpost met de  Star Wars: Batuu Bounty Hunters-  ervaring. Trillingen en lichten op MagicBand+ leiden je op het juiste pad. Wanneer je je Bounty hebt gevonden, kun je de thermische kijker met augmented reality van de Play Disney Parks-app gebruiken om te laten zien wie zich in de schaduw verbergt.** Lokale gildemeester Raga Bua zal je belonen met galactische credits.

Nachtelijke Spectaculars
MagicBand+ brengt de magie van nachtelijke Disney-spektakels dichterbij dan ooit tevoren tijdens "Disney Enchantment" in Magic Kingdom Park en "Harmonious" op EPCOT! MagicBand+ is een aanvulling op de magie in de lucht en licht op en trilt synchroon met vuurwerk, visuele effecten en muziek.
Sommige van onze castleden waren een van de eersten die van deze ervaringen konden genieten voorafgaand aan de officiële lancering. Voordat je aan deze ervaringen begint, moet je ervoor zorgen dat je MagicBand+ is opgeladen, up-to-date is en aan je apparaat is gekoppeld. We hebben u voorzien van eenvoudige instructievideo's op DisneyWorld.com , zodat u er meteen mee aan de slag kunt.
Als je van plan bent er een te kopen of er zelfs een paar te verzamelen, vergeet dan niet dat hotelgasten van Disney Resort MagicBand+ online kunnen kopen tegen speciale prijzen voor hun aankomst.
Alle gasten kunnen MagicBand+ kopen bij geselecteerde winkels in Walt Disney World en online bij shopDisney, vanaf $ 34,99.

Bij Walt Disney World kun je een MagicBand+ kopen op de volgende locaties:
•    Magic Kingdom Park: Emporium  
•    EPCOT: Pin Traders – Cameracentrum  
•    Disney's Hollywood Studios: Celebrity 5 & 10 en Tatooine Traders
•    Disney's Animal Kingdom Theme Park: Discovery Trading Company  
•    Disney Springs: Disney's Pin Traders  
•    Selecteer merchandise-locaties bij Disney Resort-hotels

Hoewel de functies en ervaringen in de Disney-parken zullen variëren, kunnen gasten van Disneyland Resort later dit jaar genieten van MagicBand+. Blijf ons volgen voor meer updates over de spannende toekomst van MagicBand+ in zowel Walt Disney World als Disneyland Resorts!

*Bij geldige entree en parkreservering
**Om de mobiele Play Disney Parks-app te gebruiken om de MagicBand+-ervaring te verbeteren, moeten gasten zijn aangemeld bij de Play Disney Parks-app met het Disney-account dat is gekoppeld aan hun MagicBand+.

DE BESTE aanbieding voor WDW in 2023 is nu te boeken! Meer info en prijzen: Walt Disney World aanbieding

Beoordeel dit item
(0 stemmen)