Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Springs en Cirque du Soleil Show nu ook te combineren met heerlijke maaltijd

augustus 09, 2022 241
Je kunt niet fout gaan met een goed duo - chocolade en pindakaas, Chip en Dale, Magic Kingdom Park en vuurwerk - sommige dingen zijn gewoon beter samen. En nu zijn twee van mijn favoriete dingen (eten en Cirque du Soleil) samengekomen om een ​​duo te vormen dat echt een feest is voor al je zintuigen!

Drawn to Life gepresenteerd door Cirque du Soleil en Disney is een liefdesbrief aan de kunst van Disney-animatie, die klassieke verhalen en personages tot leven brengt door de ongelooflijk getalenteerde Cirque du Soleil-artiesten en tijdloze muziekpartituren. Gasten kunnen genieten van een diner en deze geweldige show in Disney Springs met de Animated Evening – Drawn to Life, beschikbaar voor Cirque du Soleil-kaarthouders.

Geniet tijdens je geanimeerde avond van een maaltijd in een van de 13 Disney Springs-restaurants, voor of nadat je Drawn to Life hebt gezien. Elk deelnemend restaurant heeft speciaal voor deze dineraanbieding een speciaal vast menu samengesteld. En het hele gezin zal geboeid zijn door het fantasierijke verhaal van Drawn to Life. Deze combinatie van iconische Cirque du Soleil-acrobatiek en legendarische Disney-magie is weer een onverslaanbaar duo! Maak je klaar om je fantasie (en smaakpapillen) de vrije loop te laten.

Om uw geanimeerde avond te boeken, moet u eerst uw tickets kopen voor Drawn to Life gepresenteerd door Cirque du Soleil en Disney. U kunt online kaartjes kopen bij Cirque du Soleil of bellen met Cirque du Soleil op (877) 924-7783. Boek vervolgens dinerreserveringen voor Animated Evening door te bellen naar (407) 587-5981. En vraag bij aankomst in het restaurant zeker naar het Animated Evening menu!

Bezoek de website van Disney Springs voor volledige informatie over de aanbieding voor geanimeerde avondmaaltijden.

En als je inwoner van Florida, Disney Vacation Club-lid of jaarpashouder bent, zul je blij zijn te weten dat je Animated Evening kan worden gecombineerd met de huidige ticketaanbieding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)