Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Magische nieuwe ervaringen komen naar Walt Disney World

september 12, 2022 165
De "meest magische plek op aarde" staat bekend om het inspireren van de verbeelding en het creëren van onvergetelijke herinneringen voor generaties. Nou, maak je klaar, want de magie in Walt Disney World Resort bloeit met geheel nieuwe attracties, de terugkeer van favoriete fans en de toevoeging van geliefde personages.

Zondag op D23 Expo 2022 deed Josh D'Amaro, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products, verschillende opwindende aankondigingen over de toekomst van Walt Disney World Resort.

Oogverblindende toevoegingen aan Magic Kingdom Park
Klaar om te beginnen ... Die woorden zullen de lucht vullen met het populaire lied "Happily Ever After" wanneer een bijgewerkt nachtelijk spektakel de lucht verlicht in Magic Kingdom Park in 2023.Dat zal niet de enige toevoeging zijn die de lucht verlicht in Magic Kingdom Park. Neonlichten en snel rijdende lichtcycli zullen Tomorrowland vullen, je krijgt de kans om grid te betreden met TRON Lightcycle / Run die in het voorjaar van 2023 arriveert. Je klimt aan boord van je eigen Lightcycle en racet door een donkere, geautomatiseerde wereld samen met je familie en vrienden. Terwijl je door het parcours duikt en uitwijkt, zal je team strijden om als eerste door acht Energy Gates te racen en de overwinning te claimen.

Dwaze stervelingen, bereid je voor op een nieuwe, gelukkige plek in het Haunted Mansion. De Hatbox Ghost heeft je oproepen gehoord en zal volgend jaar werkelijkheid worden. Je herkent dit populaire personage misschien van de attractie in Disneyland Resort in Californië.Ben je klaar om de bayou af te dalen? Tiana's Bayou Adventure neemt je mee met prinses Tiana, prins Naveen en hun vrienden terwijl ze een feest organiseren in Tiana's Place voor de mensen van New Orleans. Het is aan jou om het ontbrekende ingrediënt te helpen vinden wanneer deze opwindende nieuwe attractie eind 2024 wordt geopend.De transformatie van EPCOT gaat door
De meerjarige transformatie van EPCOT zal binnenkort een nieuwe belangrijke mijlpaal bereiken met de voltooiing van de World Celebration eind 2023.

Met weelderige, groene ruimte om te ontspannen, plus de opening van Communicore Hall en Communicore Plaza, wordt deze centrale locatie in het park het nieuwe thuis voor festivals en de perfecte ruimte om samen te komen met familie en vrienden. Het zal ook de thuisbasis zijn van Dreamers Point, een inspirerend nieuw gebied waar je het nieuwe Walt Disney-beeld genaamd "Walt the Dreamer" kunt bekijken.Over in World Nature - de EPCOT-omgeving die zich toelegt op het begrijpen en behouden van de schoonheid, het ontzag en het evenwicht van de natuurlijke wereld - zijn we verheugd om te delen dat Journey of Water, Inspired by Moana, ook eind 2023 zal openen. De nieuwe verkenning zal gasten in staat stellen om meer te weten te komen over het verhaal van water op onze planeet. Zoals je misschien hebt gezien door Moana's band met de oceaan, heeft water een eigen wil, en je zult er tijdens deze attractie mee in contact komen.

Verbeelding is altijd een kernthema geweest bij EPCOT, met attracties en ervaringen die de grenzen verleggen. Er is één sleutelpersonage dat altijd in ons opkomt als we aan verbeelding denken, en hij komt eind volgend jaar op een geheel nieuwe manier tot leven. Dat klopt, u ​​kunt Figment persoonlijk ontmoeten op EPCOT.

Terwijl we vooruitkijken naar de toekomst en de viering van het 100-jarig jubileum van de Walt Disney Company, zijn we verheugd te kunnen melden dat er een nieuw nachtspektakel in de maak is voor EPCOT. De nieuwe show is momenteel in ontwikkeling en zal eind volgend jaar debuteren, waarbij de erfenis van het park van inspirerend nachtelijk entertainment dat gasten rond World Showcase Lagoon verenigt, wordt voortgezet.(door Vanessa de la Viña, Public Relations Manager, Walt Disney World Resort Bron Disney Parks Blog)
Beoordeel dit item
(0 stemmen)