Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

6 exclusieve shows die je niet mag missen in Disneyland Paris

juni 08, 2022 186
Kom voor de unieke attracties, overheerlijk eten en drinken, magische character interacties en blijf voor de schitterende shows in Disneyland Paris. Het is bijna showtime, dus laten we deze show op gang brengen en een paar van onze favorieten bekijken die je niet mag missen in zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park!

1. Maak je dansschoenen klaar voor "Dream... and Shine Brighter!"
Deze vrolijke dagshow, gecreëerd om de 30e verjaardag van Disneyland Paris te vieren, verandert Central Plaza in een kleurrijk extravaganza met meer dan 30 dansers en Disney Characters, nieuwe praalwagens, twee nieuwe onvergetelijke liedjes, en zelfs een leuke mashup van 20 fan-favoriete Disney liedjes. Terwijl je vrolijk feestviert tijdens de hoofdscènes - glimlach je en lach je harder, open je je hart, en geloof je in je dromen - is het ook de perfecte gelegenheid om Mickey en zijn vrienden te zien in hun iriserende 30th Anniversary kostuums.

2. Beantwoord de oproep in "The Lion King: Rhythm of the Pride Lands"
Geïnspireerd door de geliefde animatiefilm werd "The Lion King: Rhythm of the Pride Lands" speciaal gecreëerd voor Disneyland Paris. Van verbluffende choreografie tot originele kostuums, deze one-of-a-kind ervaring deelt de avonturen van Simba, Nala, Rafiki, Timon, en Pumbaa door middel van zang, dans, acrobatiek, en percussie, op een uniek theaterpodium uitgerust met indrukwekkende 360 ° audio-technologie.3. Het glanzende genot van "Disney D-Light"
Voor de eerste keer in een Disney park, heeft "Disney D-Light" 150 gesynchroniseerde drones die boven het kasteel van Doornroosje zweven om het logo van de 30e verjaardag van het resort te vormen voorafgaand aan het avondspektakel "Disney Illuminations". Het tot leven brengen van deze iconische viering was geen sinecure, met een productie van 8 maanden, 66 muzikanten in de Abbey Road Studios in Londen om de muziek te creëren en te produceren, 42 fonteinen, 12 videoprojectoren, 3D mapping en een nieuw pyrotechnisch ontwerp - om er maar een paar te noemen!4. Het betoverende verhaal van “Mickey and the Magician”
Met Mickey zoals je hem nog nooit gezien hebt, terwijl hij een goochelaar probeert te worden, met de hulp van magische Disney-personages als Genie uit "Aladdin", Lumière uit "Beauty and the Beast", of Elsa uit "Frozen". "Mickey and the Magician" is een visueel en muzikaal feest bekroond met de prestigieuze IAAPA Brass Ring Award. Deze prachtige show vol betoverende illusies en speciale effecten zal je de adem benemen.5. Memorabele Musikale Momenten in “The Disney Junior Dream Factory”
Sluit je aan bij je favoriete Disney Junior-helden voor een hypermoderne show in het Walt Disney Studios Park. Hier worden gezinnen uitgenodigd om dromen waar te maken, mee te zingen op aanstekelijke deuntjes met Mickey, Minnie en Timon, en zelfs Disney Junior's rijzende sterren Vampirina en Fancy Nancy Clancy. Om er zeker van te zijn dat zoveel mogelijk gasten kunnen meegenieten, wordt "Disney Junior Dream Factory" elk weekend gepresenteerd met acteurs die gespecialiseerd zijn in "chansigne" - een vorm van artistieke expressie in gebarentaal, waardoor deze geweldige show nog inclusiever wordt.6. “Frozen: A Musical Invitation”
Ga mee met Anna, Kristoff en de inwoners van Arendelle om Elsa te verrassen! Van een gezellige schuur in Arendelle tot het koninklijke ijspaleis, "Frozen: A Musical Invitation" dompelt je onder in deze zeer populaire animatiefilm. Dit hartverwarmende avontuur moedigt de hele familie aan om mee te zingen en te dansen met klassieke Frozen-liedjes, zoals " Reindeers are Better than People," "Love is An Open Door," en "Let It Go."Er is echt geen tekort aan showstoppers in Disneyland Paris! Welke zou jij kiezen als een must-see?

Wil je zelf graag gaan kijken naar deze shows? Zoek via onze kalender naar de laagste prijzen, kijk hier: prijzenkalender Disneyland Paris.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 08 juni 2022 08:13

Laagste prijs kalender