Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Krijg Disney+ cadeau! Koop nu een ticket, verblijf (hotel + tickets) of Jaarpas en krijg tot 1 jaar gratis Disney+

juni 21, 2022 2322
Ontdek meer dan je ooit had kunnen dromen op Disney+

Boek nu (hier vanuit België of hier vanuit Nederland) en krijg tot 1 jaar Disney+ cadeau!

Alleen voor nieuwe boekingen, zie de details hieronder.

Ontdek een wereld vol Disney, Pixar, MARVEL, Star WarsTM, National Geographic, Star en nog veel meer.

Hoeveel maanden Disney+ krijg je cadeau bij je boeking?

* Boek een verblijf (hotel + tickets) in een Disney Hotel en krijg 12 maanden gratis Disney+, een heel jaar gratis streamen!

* Koop toegangstickets voor minstens €70 (met uitzondering van speciale evenementen) en krijg 3 maanden gratis Disney+.

* Jaarpas kopen: Koop of verleng een Jaarpas en krijg 30 dagen gratis Disney+.

Je hoeft niet te wachten tot je verblijf in Disneyland Paris om de pret te laten beginnen! Op Disney+ kun je je favoriete films en shows al bekijken.

Hoe kan ik van de Disney+ aanbieding genieten?

Maak een boeking
Boek een verblijf (hotel + tickets), koop een toegangsticket (minimaal €70, met uitzondering van speciale evenementen) of koop een Jaarpas.

Check je inbox
Binnen 48 uur na de bevestiging van je aankoop of boeking ontvang je een e-mail met een activeringslink. Voor de Jaarpas gelden specifieke voorwaarden. Zie de details hieronder.

Activeer je Disney+ abonnement
Klik op de Disney+ activeringslink in de e-mail om de Disney+ website te openen. Let op de geldigheidsduur die in de e-mail wordt vermeld om je abonnement tijdig te activeren.

Start met streamen!
Ga lekker zitten en geniet van de nieuwste films en series, exclusieve Disney+ Originals en al je Disney favorieten.

Vragen en antwoorden

Is deze aanbieding inbegrepen in mijn boeking?
Deze aanbieding is beschikbaar voor gasten van 18 jaar en ouder die wonen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland, Portugal of Denemarken:

• Wanneer je een Disneyland Paris verblijf (hotel + tickets) of een losse kamerovernachting boekt in een Disney Hotel in Disneyland Paris of in Villages Nature Paris, krijg je een abonnement op Disney+ cadeau voor 12 maanden.
• Wanneer je Disneyland Paris toegangstickets koopt voor minstens €70 (met uitzondering van speciale evenementen), krijg je een abonnement op Disney+ cadeau voor 3 maanden.
• Wanneer je een Jaarpas koopt of verlengt, krijg je een abonnement op Disney+ cadeau voor 30 dagen.

Voor de abonnementen van 12 of 3 maanden raden we je aan je Disney+ abonnement zo snel mogelijk te activeren. Je gratis Disney+ maanden beginnen namelijk direct zodra je de Disney+ activeringsmail hebt ontvangen en je abonnement op Disney+ activeert.

De aftelperiode van je gratis Disney+ maanden begint pas vanaf het einde van de maand na de betreffende boeking. Wanneer je eerder activeert, kun je dus meteen gratis streamen en krijg je, afhankelijk van je abonnementsduur, meer dan 3 maanden of meer dan 12 maanden gratis.

Wanneer je bijvoorbeeld in juni 2022 Disneyland Paris toegangstickets koopt voor minstens €70, tellen je gratis 3 maanden Disney+ vanaf 1 augustus 2022 en eindigt de gratis periode op 31 oktober 2022. Je kunt je abonnement al vóór 1 augustus activeren om langer dan 3 maanden van Disney+ te genieten, maar als je wacht tot na 1 augustus, zijn je 3 maanden al begonnen.


Wat gebeurt er na afloop van mijn aanbiedingsperiode?
Wanneer je niet opzegt, wordt daarna automatisch het in jouw land geldende maandtarief voor een Disney+ abonnement in rekening gebracht.

Je kunt op elk moment opzeggen. Wanneer je een verlenging van je Disney+ abonnement tijdens de abonnementsperiode wilt annuleren, volg dan de stappen hier. Wanneer je vragen hebt over de opzegging van je abonnement, klik dan hier, scroll naar de onderkant van de pagina en klik op "Chatten" of "Telefoon" om de Disney+ klantenservice te bereiken die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is.

Wanneer je je Disney+ abonnement opzegt vóór het einde van de gratis periode, kun je van Disney+ blijven genieten tot het einde van de termijn. Ga naar hier voor de volledige Disney+ voorwaarden.


Moet ik betalingsgegevens invoeren om mijn gratis abonnementsperiode te activeren?
Ja, je moet een geldige betalingsmethode registreren, maar je betaalt niets tijdens je gratis abonnementsperiode. Je kunt op elk moment opzeggen. Zie de Disney+ voorwaarden op de Disney+ website voor alle details.


Is de aanbieding ook geldig als ik al eerder een Disney+ abonnement had?
Ja, ook wanneer je een terugkerende abonnee bent, kun je genieten van deze Disney+ aanbieding. Wanneer je momenteel een actief Disney+ abonnement hebt, kom je echter niet in aanmerking voor deze aanbieding. Nadat je je Disney+ abonnement hebt opgezegd, kun je de aanbieding gebruiken zodra je huidige abonnement is afgelopen.


Wanneer ik mijn boeking wijzig of annuleer, wat gebeurt er dan met mijn Disney+ abonnement?
Bij een wijziging van je boeking, blijft deze Disney+ aanbieding ongewijzigd. Wanneer je bijvoorbeeld je bezoekdatums wijzigt, blijft de Disney+ activeringsmail die je ontving na je eerste boeking gewoon geldig.
Bij een annulering van je boeking door jou of door Disneyland Paris, vervalt echter je Disney+ abonnementsaanbod. Wanneer je je Disney+ abonnement al hebt geactiveerd, eindigt je gratis abonnement met onmiddellijke ingang.


Ik heb geen e-mail met een activeringslink ontvangen. Wat kan ik doen?
Wanneer je rechtstreeks bij Disneyland Paris hebt geboekt, ontvang je binnen 48 uur na de bevestiging van je boeking of de verstrekking van je Jaarpas (wanneer je Disney+ aanbod geldt voor een Jaarpas) een e-mail met een Disney+ activeringslink. Check of je het e-mailadres gebruikt dat je bij de boeking hebt opgegeven en check ook je spam-inbox.

Wanneer je bij een reisagent hebt geboekt, ontvang je van je reisagent een link om een online-formulier in te vullen. Je kunt dit formulier ook hier vinden.

Wanneer je geen Disney+ activeringsmail hebt ontvangen binnen een week na de bevestiging van je boeking of na de ontvangst van je Jaarpas of na het invullen van het online-formulier, check dan of je echt in aanmerking komt en check je spam-inbox. Je kunt ook de website https://www.disneyplus.disneylandparis.com raadplegen en het online-formulier invullen met de gevraagde informatie.


Hoe werkt het activeren van het Disney+ abonnement voor Jaarpashouders?
Wanneer je een Jaarpas koopt of verlengt en je Jaarpas ophaalt bij het Bureau Passeport Annuel, ontvang je ook de Disney+ activeringsinstructies. Binnen 48 uur na de ontvangst van je Jaarpas, ontvang je een Disney+ activeringsmail. Deze aanbieding is beperkt tot één per adres.


Ik heb geboekt via een reisagent of wederverkoper. Hoe kan ik mijn Disney+ activeringslink krijgen?
Wanneer je toegangstickets (minstens €70), een verblijf (hotel + tickets) of een Jaarpas koopt via een reisagent of wederverkoper, kan je een online-formulier invullen. Je kunt dit formulier ook rechtstreeks hier openen.

Nadat je het online-formulier hebt ingevuld, ontvang je een Disney+ activeringsmail. Volg de stappen op de pagina om te activeren.


Ik heb de FAQ bekeken maar geen antwoord op mijn probleem gevonden. Wat kan ik doen?
Wanneer je een vraag hebt over de Disney+ aanbieding en je hebt geboekt bij Disneyland Paris, neem dan contact met onze vakantie-expers via het telefoonnummer dat je per e-mail hebt ontvangen. Wanneer je via een reisagent of wederverkoper hebt geboekt, neem dan rechtstreeks contact op met de verkoper.

Wanneer je een probleem hebt nadat je de Disney+ activeringsmail hebt ontvangen, kun je contact opnemen met Disney+

Boek nu (hier vanuit België of hier vanuit Nederland) en krijg tot 1 jaar Disney+ cadeau!

Algemene voorwaarden
Je bent op de website voor België, je Disney+ abonnement zal alleen in dit land beschikbaar zijn. Wanneer je je Disney+ abonnement in een ander land wilt gebruiken, ga dan naar de website voor dit land.

Geldig voor boekingen gemaakt in de periode vanaf 21 juni 2022.

Geldig voor gasten van 18 jaar en ouder die wonen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland, Portugal en Denemarken:
• Wanneer je een verblijf (hotel + tickets) of een losse kamerovernachting boekt in een Disney Hotel in Disneyland Paris of in Villages Nature Paris, krijg je een Disney+ abonnement cadeau voor 12 maanden.
• Wanneer je één of meer Disneyland Paris toegangstickets koopt ter waarde van minstens €70, krijg je een Disney+ abonnement cadeau voor 3 maanden.
• Wanneer je een Jaarpas koopt of verlengt, krijg je een Disney+ abonnement cadeau voor 30 dagen.

Toegangstickets voor speciale evenementen en tickets die bij de ingang van de Disney Parken worden gekocht, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding, met uitzondering van tickets met speciale tarieven voor gasten met een beperking die verkrijgbaar zijn bij de ingang van de Parken.

Deze aanbieding is beperkt tot één (1) Disney+ abonnement per boeking. De aanbieding is beschikbaar zodra de boeking is bevestigd, ongeacht het aanbetaalde bedrag.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe en voor terugkerende Disney+ abonnees. Disney+ abonnementen van 12 maanden en 3 maanden gaan in binnen 48 uur na jouw boeking en verlopen op de datum die wordt vermeld in de activeringsmail of het webformulier. Disney+ abonnementen van 30 dagen gaan pas in nadat ze door de gast zijn geactiveerd en kunnen worden ingewisseld tot de vervaldatum die wordt vermeld in de activeringsmail of het webformulier.
Zie de vervaldatum van het aanbod in je activeringsmail. Je kunt activeren door te klikken op de link in de e-mail. Voor de activering is het noodzakelijk dat je een Disney+ account aanmaakt met een geldig e-mailadres en de Disney+ abonnementsovereenkomst aanvaardt. Je kunt de Disney+ abonnementsovereenkomst bekijken op https://www.disneyplus.com/nl/legal/subscriber-agreement. Voor een abonnement op Disney+ zijn een compatibel internetapparaat en een internetverbinding vereist. De activering is eenmalig en niet overdraagbaar. Het aanbod is ongeldig waar verboden. Zij kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, vouchers, kortingen of promoties. Het aanbod kan niet worden terugbetaald of ingewisseld voor contant geld of andere goederen of diensten en kan niet worden verkocht, overgedragen, geruild of gecrediteerd voor de aankoop van andere abonnementen en wordt niet gehonoreerd indien verkregen van een derde partij.

Het abonnement op de Disney+ service wordt afgesloten met Disney+ en valt onder de Disney+ abonnementsovereenkomst en het privacybeleid die beschikbaar zijn op https://www.disneyplus.com/nl/legal/subscriber-agreement. Het Disney+ abonnement wordt aan het einde van de abonnementsperiode automatisch verlengd op maandelijkse basis tegen de lokaal geldende abonnementsprijs, tenzij het abonnement wordt opgezegd. Je kunt je Disney+ abonnement op elk moment opzeggen op de Disney+ website. Gebruik de link naar de lokale abonnementsovereenkomst om de volledige Disney+ voorwaarden te bekijken.

Wanneer je rechtstreeks bij Disneyland Paris boekt, ontvang je binnen 1 week na de bevestiging van je boeking een e-mail met een Disney+ activeringslink.

Wanneer je Disneyland Paris tickets of een verblijf (hotel + tickets) boekt bij een reisadviseur of wederverkoper, moet je een online-formulier invullen om een e-mail met de activeringslink voor je Disney+ aanbieding te onvangen. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met deze derde verkoper.

©2022 Disney en gerelateerde entiteiten.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 21 juni 2022 14:38

Laagste prijs kalender