Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

5 keer eerbetoon aan de VS in Disneyland Paris

juli 05, 2022 561
Laten we eens kijken hoe Disneyland Paris de geboorteplaats van Disney Magie viert met deze 5 plaatsen.

1. Ontdek de beroemde Amerikaanse locaties die Main Street, U.S.A.
Walt Disney's inspiratie voor Main Street, U.S.A. komt uit zijn jeugdnostalgie en de plaats waar hij opgroeide in Marceline, Missouri. Verwijzingen naar Walt's geboortestad zijn te zien in de Disney & Co-winkel, die de bekende Pike County Fair van de staat vertegenwoordigt.

Maar dat is niet de enige inspiratiebron die je zult zien in Main Street, de VS, terwijl Disneyland Parijs hulde brengt aan vele andere Amerikaanse dorpen en steden als gasten voorbijgaan.

De meest unieke locatie op Main Street is Walt's - een Amerikaans restaurant, een uniek restaurant en de enige in Disney Parks die gebaseerd zijn op Walt Disney zelf. Hier weergegeven zijn ongelooflijke memorabilia zoals sculpturen en schilderijen uit de eigen persoonlijke collectie van Walt, evenals foto's en Oscars die hij ontving. Het restaurant viert Walt Disney en zijn prestaties en brengt een eerbetoon aan de stad Chicago, waar Walt in 1901 werd geboren.

Wist je dat? Sommige van de covers van mangat in Main Street, U.S.A. waren geschenken uit Amerikaanse steden, waaronder Chicago, New York en Baltimore.2. Zie de geschiedenis achter de beroemde Lady Liberty
Verlicht door gaslampen en sierlijke kunstwerken, zit de Liberty Arcade naast Main Street en vertelt het verhaal van een van de beroemdste bezienswaardigheden van de VS - het Vrijheidsbeeld.

Gasten kunnen door de pittoreske arcade wandelen en historische foto's, kunstwerken en display -cases ontdekken die het verhaal vertellen van de oprichting van het Vrijheidsbeeld - ze kunnen zelfs deelnemen aan de inhuldiging van het standbeeld bij Statue of Liberty Tableau.

Wist je dat? Het Vrijheidsbeeld een geschenk was van Frankrijk, die de vriendschap tussen de twee landen symboliseerde.3. Zadelen voor een wilde westen avontuur in Frontierland
Frontierland brengt gasten terug in de tijd naar het Amerikaanse Oude Westen en verwelkomt iedereen die de fictieve stad Thunder Mesa binnengaat, bekend om zijn beroemde saloons en wildste ritten in de wildernis.

Hoewel het verwijst naar historische referenties in de Amerikaanse cultuur, haalt Frontierland in Disneyland Paris ook inspiratie uit film- en tv -cultuur.

Wist je dat? De Big Thunder Mountain -attractie is geïnspireerd door de beroemde Monument Valley in Utah.4. Verwonder de glitter en glamour van Hollywood in Walt Disney Studios Park
Gasten kunnen de glitter en glamour van Hollywood intrekken terwijl ze naar het tweede park van Disneyland Paris, Walt Disney Studios Park springen.

Bij de ingang van het park is Front Lot, een gebied geïnspireerd door een architectuurstijl genaamd de Spaanse revival die populair was in Zuid -Californië tijdens de Gouden Eeuw van Hollywood. Het ontwerp van de gebouwen, in het bijzonder Disney Studio 1, is gebaseerd op een studio waarvan je een foto kunt zien in de Walt Disney Studios Store.

Eenmaal in Disney Studio 1 worden gasten de ster van de show als ze de backstage van Hollywood -filmsets ontdekken. Aan de ene kant is de studio bekleed met gevels van nachtclubs geïnspireerd door echte en denkbeeldige uit de Gouden Eeuw van Hollywood en de andere kant is geïnspireerd door winkelpuien die in deze tijd kunnen bestaan.

Wist je dat? In Disney Studio 1 zien gasten de gevel van het Brown Derby -restaurant met beroemde karikaturen op de muren binnen.5. Maak een grote rondleiding door de VS in zeven Disney Hotels
Met zeven hotels met een prachtig thema, zal een verblijf in Disneyland Parijs gasten meenemen op een grote tournee door enkele van de beroemdste bestemmingen van Amerika.

Of ze de levendige stad van het centrum van New York in Disney Hotel New York - The Art of Marvel ervaren; Ontspannen in de Majestic Seaside Setting van Disney Newport Bay Club of het verkennen van de Rustic American National Parks in Disney Sequoia Lodge, elk Disney Hotel heeft een thema rond een unieke Amerikaanse omgeving. Verblijven in een Disney -hotel in Disneyland Parijs voelt echt alsof je bent vervoerd naar een van de vele mooie bestemmingen die de VS te bieden heeft.

Wist je dat? Disney Newport Bay Club is vernoemd naar een stad in Rhode Island - de kleinste staat van Amerika.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 05 juli 2022 08:07

Laagste prijs kalender