Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

5 must-do achtbanen in Disneyland Parijs

augustus 17, 2022 366
Van kronkels en bochten tot grote drops en hoge snelheid, Disneyland Parijs heeft een aantal epische, spannende avonturen voor zijn bezoekers die van extra spanning houden.

Duik in het diepe blauw voor een grote sensatie op Crush's Coaster
Een whirlpool-avontuur wacht op Crush's Coaster terwijl je in het diepe blauw duikt en wordt meegesleurd door de Oost-Australische stroom. Spring aan boord van een schildpad en begin aan een ongelooflijke reis door gedenkwaardige filmmomenten uit Disney Pixar's Finding Nemo. Van het prachtige landschap van Sydney Harbour tot de diepten van de oceaan, bereid je voor op een totaal geweldige rit terwijl een paar bekende gezichten je onderweg begroeten. Crush's Coaster is absoluut een favoriet onder gasten die Walt Disney Studios Park bezoeken!


Een expeditie wacht op Indiana Jones and the Tempel of Peril
Indiana Jones and the Temple of Peril roept avonturiers op die op zoek zijn naar een expeditie als geen ander. Dwalend door de donkere kronkels en mysterieuze bochten van de jungleruïnes, ontdek je een verlaten basiskamp achtergelaten door eerdere ontdekkingsreizigers. Maar ga je ze vinden? Spring aan boord van een op hol geslagen wagen voordat je sneller gaat om de Temple of Peril te verkennen op zoek naar de vermiste ontdekkingsreizigers. Met grote drops en snelle bochten maakt deze rit de Disney-geschiedenisboeken omdat het de eerste Disney-attractie ooit is met een inversie!
Lanceer de ruimte in met Star Wars Hyperspace Mountain
Een epische overname van de klassieke Space Mountain-attractie die we allemaal kennen en waar we van houden, Star Wars Hyperspace Mountain biedt nog meer spannende momenten. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een adrenaline-aangedreven rit, de baan is gemaakt van drie opwindende inversies, bekend als een zijwindlus, een spin en een hoefijzer! De volledig meeslepende ervaring katapulteert je rechtstreeks in de Star Wars-actie die plaatsvindt tijdens de Battle of Jakku, de laatste confrontatie tussen de New Republic en de laatste leden van het Galactic Empire. De snelle attractie is zelfs compleet met ongelooflijke muziek gecomponeerd door John Williams, de componist van de originele Star Wars-soundtrack!


Spring aan boord van de op hol geslagen mijntrein in Big Thunder Mountain
Als je naar Walt Disney World Resort in Florida of Disneyland Resort in Californië bent geweest, vraag je je misschien af ​​waarom Big Thunder Mountain op een lijst met unieke attracties in Disneyland Parijs staat? Welnu, er zijn een paar wendingen aan de klassieke Amerikaanse attractie die Big Thunder Mountain in Disneyland Parijs uniek maakt!
In Disneyland Parijs ligt Big Thunder Mountain op zijn eigen eiland, omringd door de rivieren van het verre westen. Het beslaat ook ongeveer vijf hectare, waardoor het een van de grootste attracties van het resort is! De attractie klimt naar steile hoogten en daalt onder razende watervallen, terwijl je door de mysterieuze mijn snelt met jou aan boord van een ratelende mijnkar. Maar één ding blijft hetzelfde: het is nog steeds de wildste rit in de wildernis.

Werk samen met MARVEL Super Heroes in Avengers Assemble: Flight Force
Disneyland Parijs vierde onlangs de opening van Marvel Avengers Campus in Walt Disney Studios Park en The Avengers willen samenwerken met nieuwe rekruten om hen te vergezellen op de machtigste missies.

In Avengers Assemble: Flight Force rekenen Iron Man en Captain Marvel op rekruten om hen te helpen de wereld te redden van een intergalactische dreiging. Deze spannende achtbaan heeft een snelle lancering van 0-60 mph in slechts 3 seconden, drie rollover loops, twee inversies en een kurkentrekker!
De rit bevat ook de allereerste Avenger Audio-Animatronic in een Disney-park met Iron Man-rekruten voor de rit, naast Brie Larson op het scherm die terugkeert naar haar rol als Captain Marvel.


Van gloednieuwe achtbanen tot fanfavorieten met een twist, er zijn veel geweldige attracties in Disneyland Parijs. Heb je de kans gehad om deze unieke achtbanen te ervaren?
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 17 augustus 2022 07:27

Laagste prijs kalender