Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris podcast Op weg naar de Magie genomineerd voor Dutch Podcast Award

oktober 13, 2022 448
Amsterdam, 13 oktober 2022 – De podcast Op weg naar de Magie van Disneyland Paris is genomineerd voor een Dutch Podcast Award. Sinds 2018 worden de Dutch Podcast Awards jaarlijks uitgereikt voor 13 verschillende categorieën. De winnaars voor deze onafhankelijke prijs voor podcasts in Nederland komen tot stand via stemmen van het publiek en een vakjury. De podcast van Disneyland Paris, die de luisteraars in zes afleveringen meeneemt in alles wat gasten moeten weten voor hun verblijf, is genomineerd in de categorie Brand Story.Stemmen op de Op weg naar de Magie podcast kan via: www.podcastawards.nl/stem#brand-story-award.
 

In juni 2022 lanceerde Disneyland Paris haar eerste officiële Nederlandse podcast Op weg naar de Magie in zowel audio- als videoformat. In deze podcast nemen Michiel Veenstra en Gioia Parijs de luisteraars en kijkers mee op een roadtrip vol voorpret naar de 30e verjaardag van Disneyland Paris. In de zes afleveringen vertellen de presentatoren alles wat gasten moeten weten voor hun verblijf en geven ze de beste tips. Op deze manier ontdekken luisteraars en kijkers de grootste avonturen, het lekkerste eten, de meest magische momenten, de grootste geheimen, de dingen om van te dromen, de dingen die je direct moet doen en nog veel meer.

 De Op weg naar de Magie podcast kan worden geluisterd via alle bekende podcast-apps én worden bekeken in videovorm op de Disney NL YouTube pagina.

 Michiel Veenstra en Gioia Parijs
De Op weg naar de Magie podcast wordt gepresenteerd door Michiel Veenstra en Gioia Parijs. Michiel is radio-DJ, podcast maker én een mega Disney fan. Hij neemt luisteraars en kijkers mee en vertelt alle leuke feitjes over de Disney Parken. Gioia is actrice en zangeres en heeft stemmen ingesproken in verschillende Disney films. Gioia is al een aantal keer in Disneyland Paris geweest en deelt in de podcast ook haar allerbeste tips voor een verblijf.

30e verjaardag Disneyland Paris
De 30e verjaardag van Disneyland Paris wordt in het hele resort gevierd met nieuwe ervaringen zoals de nieuwe dagshow Dream… And Shine Brighter!, glinsterende kostuums voor Mickey en zijn vrienden en Gardens of Wonder voor het Kasteel van Doornroosje, waar kunst en natuur samen komen. En ook het spectaculaire Disney D-Light, de pre-show in de avond met drones die de lucht boven het Kasteel van Doornroosje verlichten, gevolgd door de avondshow Disney Illuminations.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 15 oktober 2022 19:31

Laagste prijs kalender