Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris viert de 2022-editie van The Walt Disney Legacy Award

oktober 20, 2022 196
Het herkennen en presenteren van talent is een belangrijk onderdeel van onze toewijding aan onze 16.000 Cast Members. Op 13 oktober vierde Disneyland Paris de zesde editie van The Walt Disney Legacy Award, de hoogste onderscheiding die een Cast Member kan krijgen.

De 33 winnaars, genomineerd door hun collega's vanwege hun vermogen om te dromen, creëren en inspireren, houden elke dag de Walt Disney-erfenis hoog. Deze Cast Members werken op verschillende afdelingen achter de schermen of in contact met gasten en zijn te herkennen aan hun blauwe naamplaatje. Ze weerspiegelen de diversiteit aan talent op de bestemming, die maar liefst 500 verschillende beroepen kent.Op 13 oktober werden de 33 winnaars gehuldigd tijdens een uitzonderlijke gala-avond in het hart van onze bestemming.
Ze vierden deze topprestatie ook binnen Disney Parks, Experiences and Products met hun leiders en in aanwezigheid van Natacha Rafalski, Présidente van Disneyland Paris, Josh d'Amaro, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products, Jill Estorino, President en Managing Director van Disney Parks International en andere leden van het managementteam van Disney Parks, Experiences and Products, evenals onze ambassadeurs.

« Door elke actie - of het nu gaat om interactie met onze gasten of het werken aan een project - dragen hun bedachtzaamheid en aandacht voor detail bij aan het onderscheiden van de Disney-ervaring. Elke dag bestendigen deze Cast Members onze ongelooflijke erfenis terwijl ze met enorme creativiteit aan de toekomst bouwen, zodat alle generaties voor altijd kunnen dromen en geïnspireerd worden. » Natacha Rafalski, voorzitter van Disneyland Paris.

Proficiat aan alle winnaars van dit jaar!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender