Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris wint IAAPA Brass Ring Awards

november 17, 2022 469
Te midden van een ongelooflijke viering van het 30-jarig jubileum werd Disneyland Paris gisteravond erkend door de International Association of Amusement Parks and Attractions met twee Brass Ring Awards, als onderdeel van een jaarlijks evenement ter ere van innovatie en uitmuntendheid in de wereldwijde toeristenindustrie onder genodigden uit de hele wereld.

Disneyland Paris introduceerde zoveel nieuwe ervaringen toen de viering van het 30-jarig jubileum in maart van start ging. Van het meeslepende nieuwe "Dream...and Shine Brighter!" dagshow, tot de verbluffende Gardens of Wonder-installatie met 30 nieuwe kunstwerken geïnspireerd op Disney- en Pixar-personages, tot de oogverblindende Disney D-Light-droneshow die elke dag op de meest heerlijke manier afsluit, tot exclusieve merchandise en smakelijke traktaties, gasten komen keer op keer terug om te genieten van alles wat het resort te bieden heeft.


Deze kenmerkende 360-graden ervaring wordt nu het meest creatieve vastgoedbrede evenement genoemd in pretparken en attracties met een jaarlijkse opkomst van meer dan 1 miljoen. Voor degenen die niet de kans hebben gehad om van het 30-jarig jubileum te genieten, het feest gaat door tot 30 september 2023!

Mickey's Dazzling Christmas Parade, door de IAAPA uitgeroepen tot meest creatieve kerstshow, keerde afgelopen weekend terug als onderdeel van Disney Enchanted Christmas, tot en met 8 januari in Disneyland Paris. De parade heeft vijf betoverende praalwagens die vakantietaferelen en veel favoriete Disney-personages gekleed in hun mooiste outfit toont. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijk kerstseizoen voor iedereen die er komt, inclusief een majestueuze kerstboom van 24 meter hoog en prachtige decoraties die een winterwonderland oproepen.

We zijn zo verheugd om deze unieke prijzen te vieren in Disneyland Paris en het harde werk dat al onze getalenteerde teams.
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Laagste prijs kalender