Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Orange en Disneyland Paris verlengen langdurige samenwerking

november 25, 2022 232
Terwijl 12 april 2022 de 30e verjaardag van Disneyland Paris markeerde, betekende het ook een 30-jarige mijlpaal van samenwerking met de Franse en Europese telecommunicatieleider Orange - die nu is verlengd tot 2027 met als gemeenschappelijk doel de gastervaring van Disneyland Paris te verrijken terwijl we Disney-magie introduceren in het dagelijks leven van de klanten van Orange.

Sinds 1992 werkt Disneyland Paris samen met Orange om miljoenen gasten in staat te stellen met elkaar in contact te komen en hun magische herinneringen aan de gelukkigste plek op aarde te delen.

In de afgelopen jaren heeft deze gezamenlijke samenwerking vele exclusieve en innovatieve ervaringen tot leven gebracht voor zowel Disneyland Paris-gasten als Orange-klanten, waaronder virtual reality-games en augmented reality-apps, evenals speciale decors en activaties in Orange-flagshipstores. Deze samenwerking betekent ook het voortdurend verbeteren van de wifi- en mobiele netwerktoegang in het hele resort ten voordele van gasten en Cast-leden, zoals de recente integratie van wifi-hotspots in de nieuwe Marvel Avengers Campus die gezamenlijk zijn ontworpen door Orange en Walt Disney Imagineering - een team dat Disney-ervaringen tot leven brengt met innovatie en verhalen vertellen.

“Meer dan ooit kijkt Disneyland Paris naar de toekomst. Onze samenwerking met Orange – een wereldwijd merk dat zich inzet voor digitale innovatie en duurzaamheid – is een uitstekende belichaming van onze ambities”, aldus Laure Albouy, Vice President Business Strategy & Integration voor Disneyland Paris. "We zijn verheugd om een ​​samenwerking voort te zetten waar onze gasten en castleden de afgelopen 30 jaar van hebben geprofiteerd, en er komen nog meer kansen."

De technische knowhow van Orange in combinatie met het unieke gevoel voor verhalen vertellen van Disneyland Paris heeft geleid tot de ontwikkeling van meeslepende digitale ervaringen, zoals de recente Celebration Quest-app die gasten meeneemt op een schattenjacht door beide Disney-parken, om niet minder dan 30 puzzels op te lossen , ontdek goed bewaarde geheimen en ontgrendel exclusieve verrassingen. Meer dan 60.000 mensen hebben tot nu toe deelgenomen aan deze leuke zoektocht in Disneyland Paris. Augmented reality-app The Lost Artifact is een andere opmerkelijke gezamenlijke activatie die meer dan 15.000 gasten uitnodigde om Disney's Hotel New York - The Art of Marvel vanuit een uniek oogpunt te ontdekken.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met Disneyland Paris voort te zetten en onze expertise en knowhow te delen om de ervaring voor gasten in het hele resort nog beter te maken", aldus Gaëlle Le Vu, Director of Communications en CSR bij Orange France.

Naast deze bestaande ervaringen en initiatieven worden de komende jaren nieuwe gezamenlijke marketingcampagnes en innovatieve activaties verwacht, die consumenten in heel Frankrijk en Europa een magische ervaring zullen bieden. Bovendien zal onze gemeenschappelijke ambitie ons ertoe brengen de wifi- en 5G-netwerken in Disneyland Paris de komende jaren te blijven verbeteren.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender