Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tips om in de winter warm en gezellig te blijven in Disneyland Paris

januari 03, 2023 239
Disneyland Paris zag de eerste sneeuwval van de winter, toen een lichte vlaag in december het resort bedekte. Hoewel Walt Disney World en het Disneyland Resort niet de thuisbasis zijn van dit soort winters weer, is Disneyland Paris geen onbekende om in deze tijd van het jaar te worden omgetoverd tot een magisch winterwonderland!


Als je van plan bent Disneyland Paris in de winter te bezoeken, volgen hier enkele van onze beste tips om warm en gezellig te blijven.


Er zijn tal van binnenruimtes om te verkennen in Disneyland Paris en je zult twee verborgen juweeltjes vinden als je Disneyland Park binnengaat. Aan weerszijden van Main Street, U.S.A, kun je twee prachtige arcades ontdekken die een gezellige schuilplaats bieden tegen het winterse weer. In Discovery Arcade kun je fantasierijke ideeën en uitvindingen ontdekken. Terwijl je in Liberty Arcade bent, kun je meer leren over de Amerikaanse geschiedenis en de Franse oorsprong van Lady Liberty. Niet alleen dat, beide speelhallen bieden toegang tot tal van winkels langs Main Street, U.S.A.


En wat is een betere manier om warm te blijven dan door te genieten van de vele overdekte attracties in Disneyland Paris! Plezier voor het hele gezin, vlieg op Peter Pan's Flight of ga de strijd aan met Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Park. Of als je op zoek bent naar een adrenalinekick, help Spider-Man in WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure of duik in het diepe blauw op Crush's Coaster in Walt Disney Studios Park.


Koude dagen tijdens het verkennen van de parken betekent dat u de opwarming met een stevige maaltijd in een van de vele restaurants niet wilt missen. Verken de warme, bosrijke lodge-sfeer van Disney Sequoia Lodge, waar je kunt gaan zitten en ontspannen voor de gezellige open haard in Redwood Bar of jezelf kunt trakteren op traditionele Franse raclette in Hunter's Bar and Grill. Je kunt ook de parken in om je smaakpapillen te verwennen! Van de Victoriaanse ambiance en fine dining van Walt’s – een Amerikaans restaurant tot het sprookjesachtige karakter dining en de Franse keuken bij Auberge de Cendrillon.

En als je achterover wilt leunen, ontspannen en je jas uit wilt doen, ga dan naar Walt Disney Studios Park om te genieten van ongelooflijk indoorentertainment, met tal van shows voor het hele gezin. Spreek betoverende magie uit met Mickey and Friends in "Mickey and the Magician" of ontketen de magie van zang en dans in "Disney Junior Dream Factory".


Afbeelding

De winter in Disneyland Parijs is echt een speciale tijd van het jaar — het is tijd om een jas aan te trekken met een kop chocolademelk in de hand en de parken in te gaan!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 03 januari 2023 07:58

Laagste prijs kalender