Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris brengt de kerstmagie naar kinderziekenhuizen

december 26, 2022 167
Op eerste kerstdag verkleedde Goofy zich als kerstman en werkte hij samen met Disney VoluntEars. Ze deelden magische momenten en cadeautjes aan de kinderen die in het Grand Hôpital de l'Est Francilien (gevestigd in Jossigny) zijn opgenomen. Een echt moment van magie en geluk voor kinderen, hun families en het medisch personeel!

Elk jaar zijn de feestdagen een heel speciale tijd voor gehospitaliseerde kinderen en dit jaar zijn er meer dan 2.600 geschenken uitgedeeld op de kinderafdelingen van 55 ziekenhuizen in heel Frankrijk. In het Grand Hôpital de l'Est Francilien zijn ongeveer 170 geschenken aan de kinderen gegeven.

"Het is niet gemakkelijk om op eerste kerstdag in het ziekenhuis te zijn. Het brengt vreugde bij de kinderen", zegt Nadège, een van de zes dienstdoende assistenten in het ziekenhuis. "Het is geweldig dat hij cadeautjes kan krijgen. We hadden niet verwacht dat we hier op 25 december zouden zijn... Je vergeet een beetje dat je in het ziekenhuis ligt." zegt de moeder van Kurtis. Aurélie, een andere moeder, voegt eraan toe: "Het is een leuke verrassing voor Kerstmis! Zelfs als ouder voel ik me er goed bij!”

Deze actie laat zien dat Disneyland Paris zich inzet voor positieve impact in het leven van degenen die dit het meest nodig hebben, vooral zieke kinderen. Disneyland Paris brengt al 8 jaar zulke magische momenten in ziekenhuizen op eerste kerstdag en al dertig jaar hebben Disney Figuren en VoluntEars meer dan 40.000 kinderen in 500 ziekenhuizen in Frankrijk en Europa bezocht.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 26 december 2022 14:00

Laagste prijs kalender