Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een Frans tintje toevoegen aan je Disney-sprookjeshuwelijk in Disneyland Paris

maart 09, 2023 300
Mensen reizen heinde en verre om de stad van de liefde te ervaren, waardoor Parijs de perfecte bestemming is voor stelletjes om hun liefdesverhaal te vieren.

Disneyland Paris is de perfecte gastheer voor verlovingen, bruiloften en vernieuwingen van geloften, waarbij de romantische sfeer van Parijs wordt gecombineerd met een beetje Disney. Vandaag delen we hoe je een vleugje Franse elegantie kunt toevoegen aan je Disney's Fairy Tale Wedding.Vorstelijke koningsblauwe daken, glas-in-loodramen en sierlijke torentjes combineren klassieke Disney-sprookjes met Franse kastelen en historische monumenten. De perfecte achtergrond voor de meest magische dag, koppels kunnen huwelijksceremonies organiseren en zelfs huwelijksportretten maken voor het Kasteel van Doornroosje in Disneyland Park.Geïnspireerd door enkele van de meest unieke en pittoreske architectuur in Frankrijk, is deze unieke setting een droomlocatie om de liefde te vieren.

Wat is een betere manier om uw entree te maken dan met een paardenkoets in een sprookjesachtig decor dat geschikt is voor een koninklijk huwelijk? De unieke Disney Fairy Tale Carriage is exclusief voor Disneyland Paris met de hand gemaakt door deskundige Europese ambachtslieden en heeft veel bladgoud, 13.000 oogverblindende Swarovski-kristallen en is getekend door vier prachtige witte paarden. Met hartvormige ramen, een kroon op het dak en een interieur dat doet denken aan een sterrennacht werd geen detail aan het toeval overgelaten.Wees onze gast en dineer in luxe bij L'Auberge de Cendrillon, voor een huwelijksdiner geschikt voor royalty's, in een prachtige omgeving met een verfijnde keuken en een achtergrond van het kasteel van Doornroosje. Traditioneel Frans eten en drinken staat hier op het menu, van zoete bitterkoekjes tot sprankelende Franse champagne om te proosten op je speciale dag - eet smakelijk!Niets zegt meer romantiek dan klassieke Franse liedjes uitgevoerd door live muzikanten. Of het nu tijdens de huwelijksceremonie of receptie is, vraag uw favoriete Franse lied of muziek met een Frans thema aan om een prachtig romantische sfeer te creëren. Stel je voor dat je over de dansvloer walst op klassieke Franse liedjes tijdens je eerste dans of door het gangpad loopt naar een Franse vertolking van een nummer uit 'Beauty and the Beast'.Niet alleen bekend als de stad van de liefde, maar Parijs staat ook bekend om zijn ongelooflijke eten, haute couture, prachtige landschappen en nog veel meer! Dus, met een bezoek aan de stad Parijs op slechts 35 minuten reizen van Disneyland Paris, kunnen stelletjes profiteren van alles wat het te bieden heeft. U kunt het feest voortzetten met een bezoek aan de top van de Eiffeltoren of een romantische riviercruise over de Seine. Wat dacht je van een huwelijksreis in Parijs?

Meer Info over trouwen in Disneyland Paris.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 09 maart 2023 07:32

Laagste prijs kalender