Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Adembenemende sneeuwval verbaast in Disneyland Paris

januari 18, 2024 205
Nog maar een paar uur geleden werden gasten van Disneyland Paris verrast met een zeldzaam en verbluffend schouwspel: sneeuw!


De eerste sneeuwval van het jaar in Parijs, die deel uitmaakt van een koudweersysteem in Frankrijk, zorgde voor een spectaculaire hoeveelheid verse, witte sneeuw op het iconische Le Château de la Belle au Bois Dormant (kasteel van Doornroosje) en in het hele resort.

Zoals u wellicht weet, kan er in Parijs gemiddeld slechts drie dagen sneeuw per jaar vallen – en er zijn jaren geweest waarin er vrijwel geen sneeuw viel – dus sneeuw in het park is een bijzondere gebeurtenis die we met u wilden delen.Nadat er 's nachts een paar centimeter sneeuw was gevallen in Parijs, hebben castleden vandaag geweldige foto's gemaakt van onze populaire met sneeuw bedekte attracties, waaronder Big Thunder Mountain, Star Wars Hyperspace Mountain, Phantom Manor en meer.De sneeuw van vandaag komt op een spannend moment – slechts enkele dagen voordat het wereldberoemde vijfsterren Disneyland Hotel in Disneyland Paris op 25 januari weer opengaat voor gasten!

Zoals we vertelden, heeft elke centimeter van het interieur van het hotel een complete vernieuwing ondergaan – en het is allemaal geïnspireerd door koninklijke Disney-verhalen, zoals ‘Sneeuwwitje en de zeven dwergen’, ‘Assepoester’, ‘Doornroosje’, ‘Zwaard in de steen’. ”, “De kleine zeemeermin”, “Belle and the Beast”, “Aladdin”, “De prinses en de kikker”, “Tangled”, “Frozen”, “Moana” en “Raya en de laatste draak.”
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 19 januari 2024 07:41

Laagste prijs kalender