Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Spectaculaire shows en parades moet je gezien hebben

juni 03, 2024 141
Disneyland Paris biedt een breed scala aan shows en parades die bezoekers van alle leeftijden vermaken.

Hier zijn enkele hoogtepunten:

Disney Illuminations
Elke avond wordt het Kasteel van Doornroosje het centrum van een spectaculaire show met vuurwerk, muziek, lichtprojecties en fonteinen. Deze show brengt geliefde Disney-verhalen tot leven met scènes uit films zoals "Frozen," "Star Wars," en "The Lion King." (Let op: op 14 juli is deze avondshow niet te zien.)


Disney Electrical Sky Parade
Beleef onze nieuwe droneshow: Disney Electrical Sky Parade. De lucht boven het Kasteel van Doornroosje wordt tijdens deze show iedere avond verlicht met magische kleuren. Deze nostalgische droneshow is geïnspireerd op een klassieke parade en is dagelijks te zien voor de avondshow Disney Illuminations.​ ​
Disney Electrical Sky Parade is dagelijks te zien t/m 6 januari 2025.


Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland
Ga mee op een nieuw avontuur in Wonderland
Volg Alice, de Hartenkoningin en nog meer Figuren wanneer ze terugkeren naar Wonderland in een spectaculaire nieuwe show in het Walt Disney Studios Park⁽²⁾. Te zien t/m 29 september 2024.


A Million Splashes of Colour
een vrolijke dagshow vol kleur, magie en muziek
Trek je dansschoenen aan en geniet van onze gloednieuwe dagshow voor het Kasteel van Doornroosje. Dans mee met Mickey, Timon, Joy, Mirabel en andere Disney en Pixar Figuren tijdens een show boordevol beroemde verhalen met klassieke en moderne Disney liedjes.
Te zien t/m 30 september 2024


TOGETHER: a Pixar Musical Adventure
Beleef een muzikaal avontuur met Pixar vrienden!
Deze immersieve nieuwe show in het Walt Disney Studios Park neemt je mee op reis door de wondere werelden van Toy Story, Monsters en co., Finding Nemo en meer.
Let op: deze show is tijdelijk niet te zien van 6 mei t/m 7 juni 2024.


Mickey and the Magician
Deze bekroonde show, die plaatsvindt in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park, volgt Mickey Mouse terwijl hij de kunst van de magie leert. De show combineert indrukwekkende special effects, dans, en muziek uit klassieke Disney-films.


The Lion King: Rhythms of the Pride Lands
Een live-action musical die de epische verhaallijn van "The Lion King" volgt met indrukwekkende acrobatische prestaties, kleurrijke kostuums en geliefde muziek uit de film. De show vindt plaats in het Frontierland Theater.


Disney Stars on Parade
Een dagelijkse parade waarbij Disney-figuren door Main Street, U.S.A. trekken op prachtig versierde praalwagens. Bezoekers kunnen hun favoriete personages zien en genieten van vrolijke muziek en dans.


Frozen: A Musical Invitation
In deze interactieve show in het Animation Celebration Theater kunnen bezoekers samen met Anna, Elsa en hun vrienden zingen en dansen op de bekende nummers uit "Frozen." Het biedt een intieme en meeslepende ervaring voor fans van de film.
Let op: deze show is tijdelijk niet te zien van 13 mei t/m 30 juni 2024.

Marvel Super Heroes United
Een spectaculaire show in het Studio Theater waarin iconische Marvel-helden zoals Iron Man, Thor, en Spider-Man samenkomen om de wereld te redden. De show bevat indrukwekkende stunts, visuele effecten en een meeslepend verhaal.

Stitch Live!
Een interactieve show waarbij het publiek kan communiceren met een geanimeerde Stitch in real-time. Deze unieke ervaring is vooral populair bij jongere kinderen en biedt veel humor en plezier.

Disney Junior Dream Factory
Een levendige show gericht op de jongste bezoekers, met sterren uit populaire Disney Junior-series zoals "Vampirina," "Mickey and the Roadster Racers," en "The Lion Guard." Kinderen kunnen meezingen en dansen met hun favoriete personages.


De officiële Disneyland Paris app: je gids voor de shows en parades
Alles wat je moet weten over de shows en parades vind je in de officiële app van Disneyland Paris. Bekijk de tijden en locaties van de shows, koop gegarandeerde toegang voor bepaalde populaire shows, stel je verlanglijstje op en nog veel meer.

Moet ik extra betalen om een show te zien?
De toegang tot alle shows (zowel binnen als buiten) is inbegrepen in de prijs van je toegangsticket voor de Disney Parken. Voor onze shows binnen is het aantal plaatsen echter beperkt en afhankelijk van de beschikbaarheid.
Wanneer je zeker wilt zijn van een plaats, kun je voor twee populaire shows (Mickey and the Magician en The Lion King: Rhythms of the Pride Lands) gegarandeerde toegang kopen via de website of de officiële Disneyland Paris app of door te bellen met onze vakantie-experts.

Disneyland Paris biedt dus een diversiteit aan shows die variëren van spectaculaire avondvoorstellingen tot interactieve ervaringen voor de jongsten, allemaal ontworpen om de magie van Disney tot leven te brengen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 03 juni 2024 12:13

Laagste prijs kalender