Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris viert de magie van geven in 2020

december 21, 2020 915
Dit jaar heeft Disneyland Paris de Disney Magie gedeeld door donaties te doen in samenwerking metmet non-profitorganisaties en Cast Members.
Om te helpen bij verschillende acties en goede doelen doet Disneyland Paris een beroep op zijn beste vertegenwoordigers: Disney VoluntEARS. Elk jaar besteden meer dan 1.000 medewerkers hun vrije tijd, talent, expertise en enthousiasme aan dit vrijwilligersprogramma voor maatschappelijke acties en goede doelen. In totaal gaven Disney VoluntEARS in 2020, 8.135 uur vrije tijd.

Enkele highlights uit 2020:

- Op 29 januari verwelkomde Disneyland Paris, in samenwerking met de Fondation Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France, 300 in het ziekenhuis opgenomen kinderen voor een onvergetelijke dag vol magie en geluk. Al meer dan 27 jaar draagt Disneyland Paris bij aan de liefdadigheidsactie van het ziekenhuis "Pièces Jaunes" door intern munten te verzamelen in de beroemde gele verzamelboxen en zowel deze munten als de munten die door gasten in de parkfonteinen worden gegooid, te doneren.

- Tijdens de eerste tijdelijke sluiting van Disneyland Paris in maart 2020, werden samen met Disney VoluntEARS backstage-teams gemobiliseerd om meer dan 100 ton voedsel, maskers en beschermende uitrusting te schenken aan lokale verenigingen en zorginstellingen.

- Deze zomer werden ook 23.000 bloempotten geschonken aan de inwoners van de Agglomeratie Val d'Europe, waardoor ze konden genieten van het plezier van tuinieren en de variëteiten van bloemen die overal in het resort werden geplant, konden bewonderen.

- In augustus werkte Disneyland Paris samen met de regio Ile-de-France en verschillende verenigingen om meer dan 200 kinderen te verwelkomen die, niet in staat om hun eigen vakantie te vieren, een magische dag te geven in Disneyland Park.

- Beginnend in de herfst en naarmate het vakantieseizoen nadert, blijven de inspanningen van Disneyland Paris en Disney VoluntEARS bestaan. Meer dan ooit blijven de teams magie tot leven brengen door duizenden kerstcadeaus te schenken via liefdadigheidsorganisaties. Trouw aan zijn voortdurende inzet voor kinderen in het ziekenhuis, heeft Disneyland Paris 50.000 decoraties uitgedeeld aan 150 ziekenhuizen, wat een vleugje kerstmagie op pediatrische afdelingen heeft gebracht.

- Sinds maart heeft Disneyland Paris nu voor meer dan 10 miljoen euro aan voedsel, medische benodigdheden en producten van het Disney-merk gedoneerd aan non-profitorganisaties, ziekenhuizen en lokale en nationale partners.

De inzet van Disneyland Paris in cijfers in 2020:

- 150 verenigingen zonder winstoogmerk ondersteund

- 700 palleten met voedsel verdeeld

- 8.135 Disney VoluntEARS-uren

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 26 december 2020 10:38

Laagste prijs kalender